👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@fifus92 Widziałem parę wywiadów tego człowieka (np. z Agnieszką Holland) i uważam, że zachowywał się bardzo taktownie i kulturalnie, a już na pewno nie pedalsko. Twój argument jest inwalidą.

Pedała można z ryja poznać i z zachowania i wskazuje na to że jest pedałem.
A QML to obrońca pedałów i gejów nie przejmujcie się nim.
A QML to obrońca pedałów i gejów nie przejmujcie się nim.

QML napisał/a:
@fifus92 Widziałem parę wywiadów tego człowieka (np. z Agnieszką Holland) i uważam, że zachowywał się bardzo taktownie i kulturalnie, a już na pewno nie pedalsko. Twój argument jest inwalidą.
Sam fakt, że oglądasz tego typu pierdoły na youtubie o czymś już świadczy

TEN Łukasz to zakłamany człowiek jest, taki tylko wieszać, oszust jakich mało, uwaga blokuje negatywne komentarze na youtube na swoim kanale, człowiek medialny, chcący zrobić karierę, nie mam pojęcia czemu ludzie go oglądają
tutaj wykład motywacyjny w jego wykonaniu
występuje tu jako trener rozwoju prosto z muriki wystudiowane gesty i zawodowy uśmiech
wpatrzone w niego stado pawianów co też chce - mieć sukcesa!!!
trochę to długie
jak komuś się nie chce całego oglądać to można to streścić w kilku słowach:
dupę zedrę a gwiazdą zostanę
no dobra tak tylko hejtuje bo mam ból dupy
występuje tu jako trener rozwoju prosto z muriki wystudiowane gesty i zawodowy uśmiech
wpatrzone w niego stado pawianów co też chce - mieć sukcesa!!!
trochę to długie
jak komuś się nie chce całego oglądać to można to streścić w kilku słowach:
dupę zedrę a gwiazdą zostanę
no dobra tak tylko hejtuje bo mam ból dupy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie