📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Geraldinio napisał/a:
No i kolejna onuca, skąd tu taki wysyp ostatnio, więcej kopiejek zaczęli płacić za posta?
Europa przetrwa bez ruskiej stali, ruskie z powyjebywanymi w kosmos wszystkimi hutami już nie. Cofną się do średniowiecza.
W sensie, ta reszta, która zdążyła się trochę ucywilizować, bo większość nigdy z tego średniowiecza nie wyszła.
Ukraińska sprzedawcza onuca z zlasowanym mózgiem
Orlen szmalcownik kupuje ruską ropę, którą nam sprzedaje po 9zł i mydli oczy hasłem: "Z reklamacją do Putina".
Wcale bym się nie zdziwił, gdy kiedyś się okaże, że my te MiG-29 posłaliśmy przypadkiem do Rossji...
Wcale bym się nie zdziwił, gdy kiedyś się okaże, że my te MiG-29 posłaliśmy przypadkiem do Rossji...
postpost napisał/a:
Wlali coś do czegoś, czego nie powinni mieszać. Jestę ekspertę.
Tak. Wlali płynne żelazo do mokrej kadzi czy tam formy. Wystarczy litr, a nawet mniej wody.
Geraldinio napisał/a:
Sorry, nie rozumiem, nie chce mi się tracić czasu na zastanawianie, co sowiecki "pożyteczny idiota" miał na myśli.
Bieda umysłowa, zostań przy TVP albo Rydzyku. Jak Ukrem jesteś to i tak lecisz w okopy, chwała Zelesnkiemu bo wziął dekowników za mordę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie