👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ nanab
A ja chciałbym zobaczyć jak robisz unik przed struną fortepianową powieszoną na wysokości Twoich jajek. Co do filmiku to kierowca motorku troche nie myśli, szaleniec.
A ja chciałbym zobaczyć jak robisz unik przed struną fortepianową powieszoną na wysokości Twoich jajek. Co do filmiku to kierowca motorku troche nie myśli, szaleniec.

I co?? Reklamę sobie robisz?? bo akurat minus 154 piwa jak dla mnie

...ciekawe kto miał większe gówno w gaciach,kierowca motocykla czy samochodu ?

R3M3K napisał/a:
Nie przeżyłeś tyle co ja i nie życzę ci tego(...)
Pamiętaj żeby wnukom opowiedzieć.

@R3M3K Nie ma się co kłócić. I tak nie zrozumieją, gdyż sami są na etapie jeżdzęnia trabantem starego po swoim polu.

@R3M3K Nie ma się co kłócić. I tak nie zrozumieją. Sami sa na etapie jeżdżenia maluchem starego po polu...

...nie znacie się!ja swoim skuterem po tuningu leciałem 500km/h na przednim kole, a ten manewr co na filmie to przeprowadzam codziennie jak wyjeżdżam z garażu więc "znawcy kwaśnych jabłek" niech się lepiej nie odzywają...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie