👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Też chciałbym kiedyś tak płakać z radości. Czasy dzieciństwa to najlepsze co może być pod słońcem! Patyk nie byl patykiem lecz karabinem, a łąka nie łąką lecz polem bitwy.

dostałem w tym roku trzy książki, jestem z tego powodu szczęśliwy, aż trudno uwierzyć że taki szczyl cieszy się z gry na xboxa czy czegoś tam
tak a propo, znam pewnego dzieciaka z bogatego domu [ dziecko znajomych ] który ma ps3, telewizor 54 cale w swoim pokoju ( na wlasnosc ) i w tym roku dostal ps vita, do tego ma chyba 30 gier na tego ps gdzie średnia ceny gier na ta konsole to 150zl. :c
tak a propo, znam pewnego dzieciaka z bogatego domu [ dziecko znajomych ] który ma ps3, telewizor 54 cale w swoim pokoju ( na wlasnosc ) i w tym roku dostal ps vita, do tego ma chyba 30 gier na tego ps gdzie średnia ceny gier na ta konsole to 150zl. :c

Dokładnie! Sami jakieś gówno dostali i im żal dupę ściska teraz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie