Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Szczesliwa loteria
x3res • 2021-12-11, 18:54
Historia z ktora podzielili sie moi rodzice przy jakims rodzinnym spotkaniu.

Rodzina jak kazda inna, w domu sie nie przelewalo ale tez niczego nie brakowalo. Zyli z miesiaca na miesiac bez oszczednosci. Grali co tydzien w lotto chyba w duzego ale mniejsza z tym.
Moj ojciec w zwyczaju zawsze spisywal na gazete numery losowania a potem razem z matka sprawdzali kupony czy cos 'trafili'.
Jednego dnia ojciec wykonal ta czynnosc poczym sam sprawdzil czy cos wygrali. Niestety jak zawsze los i tym razem sie nie usmiechnal. Ale wpadl na ciekawy pomysl. Napisal numery z kuponu na ostatniej stronie gazety, schowal kupony do kurtki i wtedy udal sie do toalety.
Za jakis czas matka sie pyta przez dzwi toalety czy sprawdzil juz kupony a ojciec ze nie i ze sa w kurtce i numery z losowania spisal na ostatniej stronie w gazecie w salonie.
Po chwili slyszy krzyk, matka sie wydziera ze jestesmy bogaci a ojciec wychodzi ze smiechem z toalety.
Do dzis jak gadam z matka to mowi ze nie wyobrazalne uczucie byc milionerem przez minute. Miala przed oczami wakacje,samochod, dom i luksusy.
Piwko dla ojca:)
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marcino_zly 2021-12-11, 22:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sothis 2021-12-11, 22:30 2
marcino_zly napisał/a:

Po co Ci to?
Żebyś w końcu się powiesił z zazdrości ciekawości?

O tak, właśnie zazdrość ciekawości buzuje w nim jak hormony w nastolatku.
Któż ciekawości nie pragnie
Zgłoś
radek225 2021-12-11, 22:32 1
marcino_zly napisał/a:

Po co Ci to?
Żebyś w końcu się powiesił z zazdrości ciekawości?

Nigdy nikomu nic nie zazdrościłem. By udowodnił, że zmiana myślenia doprowadzi mnie do milionów.
Zgłoś
PoRZadnejZeStron 2021-12-11, 22:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sonal 2021-12-11, 23:25 8
Zgłoś
Budrys2000 2021-12-11, 23:44
Jak chodziłem do liceum (lata 90te) trafiłem czwórkę w totka. Kupiłem sobie wtedy plecak i spodnie.

Zgłoś
Pralpunkt 2021-12-12, 2:25
I miałbys nowego tatusia i nową mamusie ...
Zgłoś
willoo 2021-12-12, 4:35
RoboCat napisał/a:

kwintesencja biedy... dostana kase i juz wakacje luksusy i wyp***zielenie kasy na byleco, a za 2 lata z nowu bieda. Biedacy sa biedni nie dlatego ze ktos ich wyzyskuje ale dlatego ze sa biedakami w glowie

mądrego to miło poczytać.
Zgłoś
panar3 2021-12-12, 8:46
Zgłoś
kosmerf 2021-12-12, 9:29
Zgłoś
Exclip 2021-12-12, 10:35
Zgłoś
radek225 2021-12-12, 10:52
kosmerf napisał/a:

Biorąc pod uwagę sposób spisywania numerów z lotto, obstawiam, że ta fejkowa (jak wszystkie o lotto) historia ma miejsce w latach 90. W tamtych czasach auto w domu to faktycznie był luksus w Polsce.

W latach '90 tylko samotne kobiety i stare dziodki nie miały samochodów. Wszyscy rodzice moich znajomych mieli auto. Za to dziś niemal połowa moich znajomych nie ma nawet prawa jazdy.
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2021-12-12, 13:06 1
Kiedyś (jeden jedyny raz w życiu) zagrałem w lotto i to maszyna losowała i trafiłem 6.
W sumie fajnie przytulić roczny dochód w 5 minut, ale żeby się jakoś tym pasjonować? Bez przesady....
Zgłoś
Folur 2021-12-12, 15:44
RoboCat napisał/a:

kwintesencja biedy... dostana kase i juz wakacje luksusy i wyp🤬zielenie kasy na byleco, a za 2 lata z nowu bieda. Biedacy sa biedni nie dlatego ze ktos ich wyzyskuje ale dlatego ze sa biedakami w glowie

"biednyś boś głupi, a głupiś boś biedny"
Zgłoś
UrlichUrwich 2021-12-12, 16:42
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem