👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jak mnie to już wkurza, że ludzie tu płaczą nad losem innych i ich bronią... człowieku, to jest S A D I S T I C!!! nie Pajacyk czy TVN Nie jesteś sam. Tu większość ludzi rajcuje takie coś i cisną z takich ludzi beke, a ty wielki rycerz będziesz zmieniał świat. Nie podoba Ci się, że linczują tu chore dziecko to proste - nie zaglądaj na ten portal. Tyle. Niedługo na sadola nie będzie można wrzucić jak ktoś sobie strupa z kolana zrywa, bo *EGH* JAK MORZESZ WRZUCAĆ TU TAKIE OBŻ__LYWE RZECZY* ŚFIAT SCHODZI NA PSY*
coraz większe cukierkowe bagno się robi na tym sadolu, żenada...
coraz większe cukierkowe bagno się robi na tym sadolu, żenada...

Gdybym miał się taki urodzić to chciał bym by mnie z miejsca dobili.
Wolałam Ogrishforum jednak. Taki bód dupy się zdarzał rzadziej. Bo ma być niby sadistic. Miejsce gdzie można sobie puścić niepoprawnie politycznie rzeczy. I nie oburzam się nawet na to ze są tu jakies propisowskie wjazdy (choc wyrazy współczucia tymże wjeżdżającym)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie