Następny niedojeb. Pewno ciągle łazi i powtarza "j🤬 PiS". A rudy się z niego śmieje.
ja też ciągle łażę i powtarzam `j🤬 PiS`

I j🤬 konfederację*, która p🤬li, że trzeba wyjść w Unii i Nato, i zrobić sojusz z białorusią

*To, że używają nazwy "konfederacja" to ogromna hańba dla pamięci Konfederacji Polski Niepodległej, która jest odpowiedzialna za odzyskanie niepodległości z PRLu.
za glosno jebnelo jak na malego szczura jebie fake
Po prostu dobra akustyka.
ogromna hańba dla pamięci Konfederacji Polski Niepodległej
Zwłaszcza dla niektórych przywódców KPN takich jak TW "Lech"?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Zwłaszcza dla niektórych przywódców KPN takich jak TW "Lech"?
nie znam takiego. Podasz jakiś link czy coś? W koncu sadol bawi, sadol uczy....
Zakładam, że nie mówisz o lechu wałęsie, bo on miał z KPNem tyle wspólnego co każdy w solidarności - czyli KPN wychował całe pokolenie pod solidarność i stworzył solidarność.

ja też ciągle łażę i powtarzam `j🤬 PiS` Już 9ty rok...
I j🤬 konfederację*, która p🤬li, że trzeba wyjść w Unii i Nato, i zrobić sojusz z białorusią
*To, że używają nazwy "konfederacja" to ogromna hańba dla pamięci Konfederacji Polski Niepodległej, która jest odpowiedzialna za odzyskanie niepodległości z PRLu.
A ja myślałem że to Bolka robota

Przecież ciągle powtarza "to ja żem komunę obalił"
P.S.
Masz rację to hańba. Ogólnie wszystkie nasze partie, nie mają nic wspólnego z niepodległością.
Unia również nie ma. Tym bardziej że teraz wyraźnie widać że ma Polaków głęboko w dupie. Liczą się tylko Francja, Niemcy i kilka bogatszych krajów. Reszta to śmieci które są tylko po to, by nimi dyrygować. Tamten chodzi powtarza "j🤬 PiS" a Ja chodzę i powtarzam"j🤬 unię" i rudy się ze mnie nie śmieje. Bo jest na mnie wk🤬iony.
To nie forum tomka lisa, zmień portal
A co berło mu polerujesz pajacu?
Widzę że PISiorskie służby nadal inwigilują portale. Ciekawi mnie czy jesteś dumny z tych sztucznie wygenerowanych piw, bo to tak jakbyś r🤬ał żonę cudzym fajfusem - może kogoś to kręci, ale dla mnie to żałosne.To nie forum tomka lisa, zmień portal

podpis użytkownika
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego.""Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Widzę że PISiorskie służby nadal inwigilują portale. Ciekawi mnie czy jesteś dumny z tych sztucznie wygenerowanych piw, bo to tak jakbyś r🤬ał żonę cudzym fajfusem - może kogoś to kręci, ale dla mnie to żałosne.
Was tvniarze to się powinno izolować od reszty, bo nawet na sadola z tymi swoimi politycznymi fobiami się wp🤬lacie.
To nie forum tomka lisa, zmień portal
CzerstWybut Skoro Ty jesteś za Pisem to twoim portalem powinno być Radio Maryja, a nie Sadistic, pucybucie.