Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szczur samobójca
kakaraka • 2023-08-15, 0:07
Szczur kaskader, nie chciało mu się schodzić po schodach xD

podpis użytkownika

blaellbl
Zgłoś
Sramnawas 2023-08-15, 10:04 1
Chory szczur ,zdrowy skacze tam gdzie ma możliwości przeżycia , ewidentnie depresja nałogi oraz nudna egzystencja i Szczurzyca co daje każdemu innemu szczurowi ,doprowadziła do tragedii tego osobnika amen
Zgłoś
kothletino 2023-08-15, 10:09
"po schodach"? To wygląda jak konstrukcja z płatków śniadaniowych posklejana na mleko i cukier.
Zgłoś
kietlak 2023-08-15, 12:11
za glosno jebnelo jak na malego szczura jebie fake
Zgłoś
sadeczek 2023-08-15, 12:43
kris1978 napisał/a:

Następny niedojeb. Pewno ciągle łazi i powtarza "j🤬 PiS". A rudy się z niego śmieje.

ja też ciągle łażę i powtarzam `j🤬 PiS` Już 9ty rok...
I j🤬 konfederację*, która p🤬li, że trzeba wyjść w Unii i Nato, i zrobić sojusz z białorusią

*To, że używają nazwy "konfederacja" to ogromna hańba dla pamięci Konfederacji Polski Niepodległej, która jest odpowiedzialna za odzyskanie niepodległości z PRLu.
Zgłoś
Trunek 2023-08-15, 16:02
kietlak napisał/a:

za glosno jebnelo jak na malego szczura jebie fake

Po prostu dobra akustyka.
Zgłoś
Juzwa 2023-08-15, 17:28
Trunek napisał/a:

ogromna hańba dla pamięci Konfederacji Polski Niepodległej

Zwłaszcza dla niektórych przywódców KPN takich jak TW "Lech"?

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
sadeczek 2023-08-15, 18:35
Juzwa napisał/a:

Zwłaszcza dla niektórych przywódców KPN takich jak TW "Lech"?

nie znam takiego. Podasz jakiś link czy coś? W koncu sadol bawi, sadol uczy....
Zakładam, że nie mówisz o lechu wałęsie, bo on miał z KPNem tyle wspólnego co każdy w solidarności - czyli KPN wychował całe pokolenie pod solidarność i stworzył solidarność.
Zgłoś
k................8 2023-08-15, 18:46 2
sadeczek napisał/a:

ja też ciągle łażę i powtarzam `j🤬 PiS` Już 9ty rok...
I j🤬 konfederację*, która p🤬li, że trzeba wyjść w Unii i Nato, i zrobić sojusz z białorusią
*To, że używają nazwy "konfederacja" to ogromna hańba dla pamięci Konfederacji Polski Niepodległej, która jest odpowiedzialna za odzyskanie niepodległości z PRLu.

A ja myślałem że to Bolka robota
Przecież ciągle powtarza "to ja żem komunę obalił"

P.S.
Masz rację to hańba. Ogólnie wszystkie nasze partie, nie mają nic wspólnego z niepodległością.
Unia również nie ma. Tym bardziej że teraz wyraźnie widać że ma Polaków głęboko w dupie. Liczą się tylko Francja, Niemcy i kilka bogatszych krajów. Reszta to śmieci które są tylko po to, by nimi dyrygować. Tamten chodzi powtarza "j🤬 PiS" a Ja chodzę i powtarzam"j🤬 unię" i rudy się ze mnie nie śmieje. Bo jest na mnie wk🤬iony.
Zgłoś
Jołkipołki 2023-08-15, 22:09
CzerstWybut napisał/a:

To nie forum tomka lisa, zmień portal

A co berło mu polerujesz pajacu?
Zgłoś
Rasael 2023-08-15, 22:14 1
CzerstWybut napisał/a:

Widzę że PISiorskie służby nadal inwigilują portale. Ciekawi mnie czy jesteś dumny z tych sztucznie wygenerowanych piw, bo to tak jakbyś r🤬ał żonę cudzym fajfusem - może kogoś to kręci, ale dla mnie to żałosne.

podpis użytkownika

"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Zgłoś
Mindfuck 2023-08-15, 23:19
o k🤬a, w podobnej kamienicy się wychowałem, taka klatka tylko bardziej odrapana, ojszczana i zaj🤬a napisami etc, kilka razy po wejściu zawał, jak się taki sk🤬ysyn z bez kitu 4x większy od tego zadomowił na klatce, po wejściu ewakuował się skakając przez schody aż do 1 piętra a potem desant przez szparę prosto pod drzwi z piwnicy, JEB, aż podłoga zadrżała, wierz lub nie, sk🤬ysyn musiał mieć z 3kg
Zgłoś
wprost222 2023-08-16, 1:44
Rasael napisał/a:

Widzę że PISiorskie służby nadal inwigilują portale. Ciekawi mnie czy jesteś dumny z tych sztucznie wygenerowanych piw, bo to tak jakbyś r🤬ał żonę cudzym fajfusem - może kogoś to kręci, ale dla mnie to żałosne.

Was tvniarze to się powinno izolować od reszty, bo nawet na sadola z tymi swoimi politycznymi fobiami się wp🤬lacie.
Zgłoś
xxbartxx32 2023-08-16, 15:19
CzerstWybut napisał/a:

CzerstWybut Skoro Ty jesteś za Pisem to twoim portalem powinno być Radio Maryja, a nie Sadistic, pucybucie.
Zgłoś