Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szczurołap
chiefo • 2013-01-02, 13:09

Efekt moich połowów - koty były zbyt leniwe tylko czekały na gotowe... Wszystkie złapałem własnoręcznie (tylko rękawice ochronne na takie połowy zakładam) i ukatrupiłem, notabene te największe to twarde czaszki miały.
Zgłoś
w................l 2013-01-02, 14:15 1
browar za browar w kadrze. j🤬e szkodniki
Zgłoś
przesmiewca 2013-01-02, 14:16
opisz jak dokładnie to zrobiles latałes za szurami po dworzu ?

podpis użytkownika

Brak dowodu nie jest dowodem na to że dowodów nie ma
Zgłoś
R................t 2013-01-02, 14:20
Ja tam perłę ma za siurasa i koniec. Wolę hainekenka tyskie czy też stary browar okocim jasne. cmoknijcie mnie w pompkę

Po polu latał a nie po dworzu
Zgłoś
d................d 2013-01-02, 14:38 1
@up pij dalej te szczyny, szczególnie tyskie.

ja tam poluję z psem - terierowaty mieszaniec nap🤬la szczury aż iskry lecą, pewnie sto razy lepiej niż te twoje sierściuchy razem wzięte.
Zgłoś
F................_ 2013-01-02, 14:43
Się śmiejcie, ale idea hodowli ras pokroju jamnika, pinczera i podobnych zakładała właśnie polowanie na szczury i podobnej wielkości gryzonie I to muszę małym cholerom przyznać - paskudne są, ale w walce z takim gryzoniem jednak nie mają sobie równych. Taki porządny, spasiony dziki szczur to potrafi kota poturbować, nieraz widywałem jak sierściuch przed gryzoniem po ogródkach sp🤬ala..

Piwo za efekty, również trzaskałem szczury na działce dziadków, robota paskudna, ale efekty cieszą cholernie - jak inaczej popełnić w pełni przyzwolony społecznie zbiorowy mord i wszystkie zwłoki w masowych grobach zakopywać..
Zgłoś
c................r 2013-01-02, 14:46 5
Wysłałem siostrze - miłośniczce i hodowcy szczurów... Chyba do świąt się do mnie już nie odezwie.
Zgłoś
p................r 2013-01-02, 14:54 2
O k🤬a, dzieciak pije tyskie i heinekena, a jedzie po chmielowej, najlepszym komercyjnym polskim pifku
idź pan w c🤬j
Zgłoś
M................2 2013-01-02, 14:57 1
k10 szczurów na patyku
Zgłoś
Gary Muwaut 2013-01-02, 15:38 11
Perła Chmielowa - Polski Królowa !!!
Zgłoś
161ZT650 2013-01-02, 15:43 7
Mając 7-15 lat każde wakacje spędzałem u dziadków na wsi, oczywscie żniwa sianokosy itd itp to był standard. Corocznie było tez polowanie na szczury z tym że my używaliśmy wody i łopat. Lokalizowaliśmy nory, laliśmy wodę i czekaliśmy z łopatami, przeważnie taki szczur konczył albo bez głowy albo rozcięty w pół( zdjęć nie ma bo wyobraźcie sobie to były czasy bez telefonów komórkowych). Kiedyś zdarzyło nam się ubić szczurzycę która była w ciąży i tak przymierzyłem ze rozciąłem ją w pół i powypadały z niej takie małe śmieszne niedorozwinięte szczurzątka. Po zabawie udaliśmy się na jakiś posił babuszka zaserwowała fasolówkę z tym że te fasolki wyglądały jak te j🤬e małe niedorozwinięte szczurki które wypadły z tej rozciętej w pół szczurzycy...Rzygałem dalej jak widziałem
Zgłoś
Perel 2013-01-02, 15:43
kikutnik666 napisał/a:

jedno z niewielu komercyjnych polskich piw, ktore nadal widzą chmiel i słód, zamiast ekstraktów.
idz wypij heinekena, znawco

Perła Chmielowa - zawartość ekstraktu 12,2%, zawartość alkoholu 6%, gatunek: pils, jasne pełne.

Co nie zmienia faktu że Polskie piwo to dobre piwo
Zgłoś
P................3 2013-01-02, 15:56
Starszy brat Tomka Adamka nie jest pięściarzem, on łapie szczury.
Zgłoś
gangstareso 2013-01-02, 15:59
słyszałem że dobry sposób to złapać parę sztuk szczura zamknąć gdzieś razem i że jak zgłodnieją to się wzajemnie pozjadają ten który zostanie to zostaje wypuszczony na wolność i wp🤬la inne szczury czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie bo za dzieciaka to słyszałem
Zgłoś
przemysl_to 2013-01-02, 16:24
Kiedyś zdarzyło nam się ubić szczurzycę która była w ciąży i tak przymierzyłem ze rozciąłem ją w pół i powypadały z niej takie małe śmieszne niedorozwinięte szczurzątka. Po zabawie udaliśmy się na jakiś posił babuszka zaserwowała fasolówkę z tym że te fasolki wyglądały jak te j***ne małe niedorozwinięte szczurki które wypadły z tej rozciętej w pół szczurzycy...Rzygałem dalej jak widziałem

dzięki, to sobie zjadłem obiad
Zgłoś
gupichuj 2013-01-02, 17:36 1
Jakieś tam perliczki czy jakoś tam (podobne do kury) się trzyma i te k🤬y tak drą ryja że podobno szczury się wyprowadzają. A co do jamników to takie małe c🤬je a i dzika potrafią zamęczyć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie