Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
camson 2020-07-11, 22:11
To teraz koty już do niczego nie są potrzebne hehe
Zgłoś
megalled 2020-07-12, 0:46 1
Korc🤬ała napisał/a:

Szczury łapią szczury

żebyś się k🤬a nie zdziwił, miałem kiedyś jamnika niby szczur kiełbasa. Niby pies mieszczuch bo prawie całe życie przesiedział ze mną w bloku. ale jak przeprowadziłem się do domku na wsi pokazał swój instynkt łowiecki. J🤬y sk🤬ysyn zobaczył kopiec kreta nie ustał aż c🤬ja nie wykopał, sąsiad to k🤬a był bardziej zdziwiony niż ja bo jak to on stwierdził nie mógł tych j🤬ych kretów wytępić a p🤬lony miejski jamnik w miesiąc czasu wytępił te j🤬e szkodniki. byś się k🤬a zdziwił że taki mały jeden terier czy inny jamnik ( nie twierdze ze yorki bo to to jest całkowita porażka i upokorzenie kazdego psa) ubije więcej niż jakis owczar czy inny ,,stróż" więc zakoncze radosnym: nie wiesz to k🤬a nie p🤬l złamasie

Zgłoś
Tudeski 2020-07-12, 13:57
I właśnie po to jest ta RASA PSA... Są niskie, mają głowę blisko ziemi i dzięki temu szczur nie zdąża sp🤬alać
Zgłoś
I_am_fat 2020-07-13, 22:10 2
po c🤬j on je na tej smyczy trzyma, cały filmik mnie to denerwuje. Co one jakieś niedorozwinięte, że uciekną jak je spuści?
Zgłoś
Korcipała 2020-07-14, 13:06
megalled napisał/a:

żebyś się k🤬a nie zdziwił, miałem kiedyś jamnika niby szczur kiełbasa. Niby pies mieszczuch bo prawie całe życie przesiedział ze mną w bloku. ale jak przeprowadziłem się do domku na wsi pokazał swój instynkt łowiecki. J🤬y sk🤬ysyn zobaczył kopiec kreta nie ustał aż c🤬ja nie wykopał, sąsiad to k🤬a był bardziej zdziwiony niż ja bo jak to on stwierdził nie mógł tych j🤬ych kretów wytępić a p🤬lony miejski jamnik w miesiąc czasu wytępił te j🤬e szkodniki. byś się k🤬a zdziwił że taki mały jeden terier czy inny jamnik ( nie twierdze ze yorki bo to to jest całkowita porażka i upokorzenie kazdego psa) ubije więcej niż jakis owczar czy inny ,,stróż" więc zakoncze radosnym: nie wiesz to k🤬a nie p🤬l złamasie

Wiem co ta rasa potrafi od sąsiada porzyczałem do tępienia kretów
Szwagierka ma krzyżówke shih tzu z jamnikem taki sam pojeb kopie doły za kretami że nawet ogon z dziury nie wystaje a żaby to jej przysmak

Zgłoś