Szczury miejskie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
No kur** niedługo w momencie odebrania prawa jazdy każdy dostanie swojego prywatnego strażnika, który będzie za nim jeździł z fotoradarem... Żaden pirat drogowy nie wywinie się! Kilka dni temu przeczytałem o tym, że ITD marzy o helikopterach i samolotach zdalnie sterowanych z fotoradarem! Nie da się ZAWSZE jeździć zgodnie z przepisami. Chwila nieuwagi i buba.
@ Owszem, ja też nie mówię, że jeżdżę zgodnie z przepisami i zawsze jestem święty. Ale jak dostanę mandat, to będę wiedział, że to było moja wina i zapłacę za to. Sztuką jest przyznawać się do błędów i za nie zapłacić. A poza tym to jest tylko ich praca. Jak górnik ma wydobywać węgiel, to go wydobywa; jak strażak ma gasić pożary, to je gasi; a jak strażnik miejski dostanie polecenie, że ma wziąć te zapiziałe auto robiące zdjęcia, to je bierze i spełnia wydane mu polecenia.
PS. Nie, nie jestem strażnikiem miejskim i nie mam w rodzinie nikogo takiego.
Ten mój poprzedni @ to był do pawelo88 ale mi się saperman w zdanie wepchał
jak uznacie ten komentarz za spam to usunąć
PS. Nie, nie jestem strażnikiem miejskim i nie mam w rodzinie nikogo takiego.
Ten mój poprzedni @ to był do pawelo88 ale mi się saperman w zdanie wepchał
Powinni mieć jeszcze bezpośrednie połączenie z naszymi kontami w bankach, żeby od razu ściągało należność, a na tel przychodziła informacja sms "zajebliśmy ci z tajniaka mandat, pieniądze automatycznie zostały pobrane z konta. Ty jebiesz system, my jebiemy ciebie"
@up akurat ten nie jest ukryty. Kawałek wcześniej jest ostrzeżenie o nim.
Tylko, że ustawienie pod kątem mniejszym niż 22,5 stopnia fałszuje pomiar i radar wskazuje większą prędkość niż jest faktycznie.
imperator ty p🤬do sadistic to nie portal dla społeczniaków jak ty. jak ejstes taki dorosły to polecam strony gazedty wyborczej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie