Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-13, 18:59
No kur** niedługo w momencie odebrania prawa jazdy każdy dostanie swojego prywatnego strażnika, który będzie za nim jeździł z fotoradarem... Żaden pirat drogowy nie wywinie się! Kilka dni temu przeczytałem o tym, że ITD marzy o helikopterach i samolotach zdalnie sterowanych z fotoradarem! Nie da się ZAWSZE jeździć zgodnie z przepisami. Chwila nieuwagi i buba.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 19:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pawcio9014 2013-01-13, 19:21
@ Owszem, ja też nie mówię, że jeżdżę zgodnie z przepisami i zawsze jestem święty. Ale jak dostanę mandat, to będę wiedział, że to było moja wina i zapłacę za to. Sztuką jest przyznawać się do błędów i za nie zapłacić. A poza tym to jest tylko ich praca. Jak górnik ma wydobywać węgiel, to go wydobywa; jak strażak ma gasić pożary, to je gasi; a jak strażnik miejski dostanie polecenie, że ma wziąć te zapiziałe auto robiące zdjęcia, to je bierze i spełnia wydane mu polecenia.

PS. Nie, nie jestem strażnikiem miejskim i nie mam w rodzinie nikogo takiego.

Ten mój poprzedni @ to był do pawelo88 ale mi się saperman w zdanie wepchał jak uznacie ten komentarz za spam to usunąć
Zgłoś
krasznik 2013-01-13, 19:52 1
Powinni mieć jeszcze bezpośrednie połączenie z naszymi kontami w bankach, żeby od razu ściągało należność, a na tel przychodziła informacja sms "zajebliśmy ci z tajniaka mandat, pieniądze automatycznie zostały pobrane z konta. Ty jebiesz system, my jebiemy ciebie"
Zgłoś
~Imperator 2013-01-13, 22:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 22:39
@up akurat ten nie jest ukryty. Kawałek wcześniej jest ostrzeżenie o nim.
Zgłoś
Obcy34 2013-01-13, 23:03
Tylko, że ustawienie pod kątem mniejszym niż 22,5 stopnia fałszuje pomiar i radar wskazuje większą prędkość niż jest faktycznie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 23:39
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-14, 0:27 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-14, 4:02
imperator ty p🤬do sadistic to nie portal dla społeczniaków jak ty. jak ejstes taki dorosły to polecam strony gazedty wyborczej
Zgłoś
Psilocke 2013-01-14, 9:24
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem