👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Loq14 napisał/a:
@UP Jak żył i go nie odkopał, to niech k🤬a lewacka zginie!
Kolejny k🤬a wszędzie lewactwem rzuca, bo to jest "trendy"...

kustoszpan napisał/a:
Czy ten psiak żył gdy robiłeś to zdjęcie?
Na bank k🤬a, wygląda tak żywo, że ja p🤬lę.
Wagon_Koksu napisał/a:
Na bank k🤬a, wygląda tak żywo, że ja p🤬lę.
No tak, bo postacie na zdjęciach się poruszają, jak na gifach.
Ochłoń.

@sirrah777 piwo dałem przez przypadek.
Jeb się na ryj bezduszna szmato!
Jeb się na ryj bezduszna szmato!
gdyby to był człowiek - parsknąłbym śmiechem
a zwierzaka mi w c🤬j szkoda
a zwierzaka mi w c🤬j szkoda
To jest Rosja- odkopią, odgrzeją, pukną parę razy młotkiem i będzie jak nowy

@HonderBonder69 za piwko dziękuję
A co do zwierząt, to nic do nich nie mam. Nawet je lubię. Ale psy to są jakieś podistoty, które nie mają racji bytu. Za szczekanie, które drażni mnie niemiłosiernie i szczanie na wszystko co popadnie (ze szczególnym uwzględnieniem kół mojego auta), powinno się je zarzynać niczym świnie. Choć to by była obraza dla świń.

A co do zwierząt, to nic do nich nie mam. Nawet je lubię. Ale psy to są jakieś podistoty, które nie mają racji bytu. Za szczekanie, które drażni mnie niemiłosiernie i szczanie na wszystko co popadnie (ze szczególnym uwzględnieniem kół mojego auta), powinno się je zarzynać niczym świnie. Choć to by była obraza dla świń.

kiedyś był filmik, o podobnej tematyce, gdzie niedźwiedź dostał zawało jak biegł
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie