👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że mocniej mu nie pociągnął. Ale i tak gratki dla rolnika.

Tak na moje oko - przy pierwszej próbie, jak traktor by nie wyjechał na drugi pas to byłaby ewidentna wina kierowcy samochodu. Przy drugiej widać, że traktorzysta nie hamował, więc jest współwina i po prostu obaj chcieli się zderzyć.
Justynka99 napisał/a:
Tak na moje oko - przy pierwszej próbie, jak traktor by nie wyjechał na drugi pas to byłaby ewidentna wina kierowcy samochodu. Przy drugiej widać, że traktorzysta nie hamował, więc jest współwina i po prostu obaj chcieli się zderzyć.
I dobrze, mógł jeszcze w p🤬dę dać Fendtowi i rozsmarować gówno przed sobą

Typowy atrybut szeryfa:

Znawca_Cipek napisał/a:
Obaj bekną, jak na mój gust. Ale Folksdojczy nie szkoda.
"Szeryf winny kolizji, nagrywający mandat za używanie telefomu"
Myślałem, że szczytem lenistwa z wykopu jest czytanie samego opisu i nagłówka, ale widzę, że są i tacy, co się ograniczają do samego obrazka/filmiku

Hege napisał/a:
taa, nie spodziewa się, że jak komuś zahamuje przed maską, to ten mu w dupę wjedzie... To, czego on się na prawdę nie spodziewa, to że będzie jedynym winnym kolizji. Cymbały jego pokroju bazują na fałszywym przekonaniu, że ten z tyłu zawsze ponosi winę...Nie wiemy co działo się wcześniej... Niemniej mina Szeryfa sugeruje że totalnie nie spodziewał się tego posunięcia ze strony traktorzysty
Łysa glaca ze słuchawką w uchu a la byznesmen przez którą, łapie kontakt z żonką-bazą czy już kotleta klepie na obiad i czy ziemniaczki wstawione, do tego stylowa torebka na ramieniu, mimo że prowadzi auto, no i z jaką gracją się porusza

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie