👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
crossdressphyxia napisał/a:
czy ludzie to faktycznie takie debile?
Tak

A ja z innej beczki, kobietka musiała cofać a ja z uśmiechem na ustach chętnie wpuściłem

Pomyśl sobie minę tego gościa w BMW jak blokuje typ pięknym autem pas i nagle się okazuje że ma 2 elementy do malowania plus lusterko

Wiadomo: ślunsk
nie tylko rodzą się takie bezmózgowce ale nawet dostają prawko.
Pinkne rzeczy w tym Stalinogrodzie

Pinkne rzeczy w tym Stalinogrodzie
Tak jak tajność umowy i tak jak blokowanie (gangsterskimi metodami) budowy alternatywnych dróg konkurencyjnych z Krakowa na Śląsk (trasa przez Jaworzno). Ta A4 jeden wielki wał. W normalnym państwie za to powinny lecieć głowy i to dosownie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie