Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tak bo wcale nie dziwne, że taka reakcja zaraz po manewrze wyprzedzania TIRa. Na 100% wcale nie zajechał drogi osobówce... Uwielbiam takie filmiki z jednej perspektywy i te przemądre komentarze jaki to buc jest w osobówce.
Sebuniuniu, zdajesz se sprawe ze „taka reakcja” stwarza niebezpieczenstwo i kazdemu kto tak rbi nalezy sie solidny wp🤬l? Oczywiscie ze k🤬a buc w osobowce. A co dzialo sie wczesniej - mozemy snuc domysly, mozliwe ze pan sie wk🤬il ze TIRowiec gdy trwal manewr wyprzedzania, byl na zakazie wyprzedzania...fakt jest taki ze c🤬l w osobowce stworzyl zagrozenie umyslnie hamujac i spotkala go najlepsza kara ze wszystkich.
No tak bo wcale nie dziwne, że taka reakcja zaraz po manewrze wyprzedzania TIRa. Na 100% wcale nie zajechał drogi osobówce... Uwielbiam takie filmiki z jednej perspektywy i te przemądre komentarze jaki to buc jest w osobówce.
Co to ma do rzeczy? Wychodzi wtedy, ze kierowca z osobowki ma jakies zaburzenia skoro umyslnie stwarza po raz kolejny zagrozenie i sobie i drugiemu. Jeszcze jak sam jedzie to kij, ale jak pasazerow ma to tymbardziej idiota.
Chciałbym zobaczyć minę tego kutafona z osobówki jak się dowie, że w ciężarowym jest wideo rejestrator. J🤬y ćwok- mandat plus naprawa auta na własny koszt pewnie oduczą go takich pomysłów na przyszłość. Widząc poziom cwaniactwa prezentowany na filmie pewnie to jakaś turecka albo marokańska szmata. Oni w NL są pierwsi do takich zachowań. Niech żyje nowoczesna technologia
Według informacji w necie kierowca mazdy to też zawodowiec. Więc dwóch debili z Tirow spotkało się na drodze. Tak na prawdę nie jestem pewny co powie policja gdy zobaczy nagranie. Wystarczy że kierowca mazdy powie ze musiał gw🤬townie hamować ponieważ kierowca TIRa oślepił go długimi i nic nie widział. To przecież takie oczywiste. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zabranie prawka obu kierowcom za celowe powodowania zagrożenia w ruchu lądowym.

Bucu, może prędkość jest wyświetlana niepoprawnie? Po c🤬j jesteś niemiły bez powodu. Trochę kultura, k🤬a.
Pięknie powiedziane. Dziękuję.

deklu, masz wyraznie predkosc w nagraniu +-90km/h
na c🤬j wrzucasz jakies wypociny jak nie masz zielonego pojecia o jezdzie samochodem, o ciezarowce nawet nie wspomne
jw. bucu

Nawet jak tirowiec wykonał niebezpieczny manewr to kierowca osobówki zachowywał się w tym momencie w c🤬j nieodpowiedzialnie i spowodował wypadek. Debilizm do kwadratu ale Ty chyba tego nie zrozumiesz

Co to ma do rzeczy? Wychodzi wtedy, ze kierowca z osobowki ma jakies zaburzenia skoro umyslnie stwarza po raz kolejny zagrozenie i sobie i drugiemu. Jeszcze jak sam jedzie to kij, ale jak pasazerow ma to tymbardziej idiota.
Według informacji w necie kierowca mazdy to też zawodowiec. Więc dwóch debili z Tirow spotkało się na drodze. Tak na prawdę nie jestem pewny co powie policja gdy zobaczy nagranie. Wystarczy że kierowca mazdy powie ze musiał gw🤬townie hamować ponieważ kierowca TIRa oślepił go długimi i nic nie widział. To przecież takie oczywiste. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zabranie prawka obu kierowcom za celowe powodowania zagrożenia w ruchu lądowym.
To k🤬a brawo dla kierowcy mazdy, zatem jest k🤬sem-idiotą stulecia do kwadratu. Jezdzic na ciezarowych i z premedytacja wjechac osobowka i jebnac po heblach? DOZYWOTNIO PRAWOJAZDY w p🤬du zabrac za p🤬lony brak mozgu.
Powie ze musial hamowac gdyz nic nie widzial,bo go ktos z tylu dlugimi oslepil? O ja p🤬lę. Ty tak robisz / uznałbyś takie tłumaczenie? Również powinni Ci prawo jazdy dożywotnio zabrać.
Otwórzcie wkońcu te szkoły, bo już naprawdę niektórzy przechodzą samych siebie

A w praktyce kazdy leci 90 do odcinki lącznie ze mną.
Co ma k🤬a głupcze odcinka do prędkości? Nie czaję zestawienia tych dwóch pojęć w tym przypadku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie