👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz zaraz zaraz zaraz... widzę tutaj zdania są podzielone więc ustalmy proszę wspólnie, kto jest debil.
orzech1991 napisał/a:
Zaraz zaraz zaraz zaraz... widzę tutaj zdania są podzielone więc ustalmy proszę wspólnie, kto jest debil.
Debilem jest ewidentnie kierowca karetki. W p🤬du go na śmieciarkę, a nie z chorymi jeździć.
Widzę, że szmaciarstwo ze służby zdrowia nie dosyć, że codziennie nas okrada na rzekomej epidemii, to jeszcze się zaczyna panoszyć na ulicach. Jeszcze parę miesięcy temu z karetki by nie wysiadł, bo pewnie butów nie miał, ale teraz rząd solidnie ich wynagradza za uczestnictwo w kłamstwie o epidemii żeby trzymali mordę na kłódkę i rządową linie.
Mietek7567 napisał/a:
50 to sobie może jechać jak jest gdzie go wyprzedzić a jak nie to ma jechać normalnie jak człowiek.
Czyli ile ma jechac? W zabudowanym jest 50.
Jakby karetka jechała na sygnałach do jego matki, sam spychałby innych z drogi. Gimbus i tyle, prawko z chipsów.
Karetka na Sosnowieckich blachach ale akcja ma miejsce na tzw nerce w Bedzinie
C0C0JUMBO napisał/a:
Jesteście debilami. Jesteście pie**olnięci.
Piekny ban sie zapowiada

Chyba daleko masz do rozumu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie