Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
focusek 2015-01-05, 9:00 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
karinata 2015-01-05, 9:12 3
Vuko napisał/a:

Wyprzedzanie na ciągłej czymś się różni?

Owszem.

Ogólnie - linia ciągła wcale nie oznacza zakazu wyprzedzania, choć zazwyczaj się do tego sprowadza. A w tym przypadku jedynym zagrożeniem było to, że ktoś będzie chciał przed autobusem wyskoczyć z tej dróżki z prawej, bo poza tym widoczność była dobra.
Zgłoś
Bankracy 2015-01-05, 9:17 3
@up według przepisów nie można wyprzedzać na ciągłej
Zgłoś
karinata 2015-01-05, 9:19 3
@up
Podasz ten przepis?
Zgłoś
zonk 2015-01-05, 9:27 6
@karinata ma rację. Podwójna ciągła nie zakazuje wyprzedzania. Zakazuje natomiast przejeżdżania przez nią.
Zgłoś
magikgliwice 2015-01-05, 9:29 13
Baltazar_4-20, to czytaj: kursprawojazdy. pl/linie. html gdzie jest napisane o wyprzedzaniu ? nie można jej przekraczać, najeżdżać i jechać z jej lewej strony - o wyprzedzaniu nie napisano.

Ja osobiście zrobiłbym redukcje i wpakował mu się na prawą stronę - cokolwiek się stanie "Panie władzo autobus wyprzedzał mnie i nie zachował ostrożności"
Zgłoś
Mitico 2015-01-05, 9:29
Droga na Augustów? Aż dziwne że to nie litwin
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-05, 9:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
re_st_ho_me 2015-01-05, 9:42 1
Zgłoś
maniutekxxxx 2015-01-05, 9:59 3
Zgłoś
rejcze12 2015-01-05, 10:01
BIAŁYSTOK i wszystko jasne
Zgłoś
PanHT 2015-01-05, 10:10 6
Zgłoś
maniutekxxxx 2015-01-05, 10:15
Fiszu napisał/a:

Szkoda, że tylko na sadisticu tylu kozaków, a na drogach ni chu chu... Ale spokojnie Panowie - niedługo prawo jazdy to się bd mogli wykazać.

Mam nadzieję że jesteś jedynym dzieckiem w rodzinie.
Prawko posiadam od czasów kiedy ty oglądałeś prezenty na komunie, do tego większość rubryk w nim mam wypełnione data zdanego egzaminu.
Co do kozaczenia to mam nadzieje ze kiedyś spotkamy się na drodze w podobnej sytuacji i będę mógł się wykazać kozaczeniem poza portalem.
Zgłoś
zonk 2015-01-05, 10:24 2
NoFuk napisał/a:

Następny matoł... albo troll... Zakazuje wyprzedzania
Nie zakazuje OMIJANIA, nie wolno najechać na tą linię...
Widzisz tutaj szansę ominięcia autobusu nie najeżdżając na linię?

Poważnie jesteś taki ograniczony ? Wyobraź sobie ulicę dwu, ba trzy pasmową w jednym kierunku. Każdy pas oddzielony ciągłą linią. Zakładając że dwa samochody jadą po różnych pasach to jeden może drugiego wyprzedzić nie przekraczając linii ciągłej. Jeszcze coś wyjaśnić ?
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-05, 10:29 1
Podczas wyprzedania nie ma już podwójnej ciągłej a kierowca PKS zasługuje na strzała w morde.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem