Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Bardzo ciekawe szkolenie policji, czyli po prostu skutki użycia paralizatora na człowieku

podpis użytkownika

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-13, 19:18
@drakkarrudy
Nie kurdę, umarłbyś.
Zgłoś
KroQQQ 2012-08-13, 19:22
Jak niewiele trzeba żeby grupa facetów odstawionych na jakiś czas od kobiet się zaczęła ładnie bawić
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-13, 19:25
Cholera rozbawiło mnie to znacznie bardziej niż dowc🤬y dodawana przez pewnego użytkownika.
Zgłoś
Pseudolistonosz 2012-08-13, 20:21
paraliż mózgu raczej im nie grozi
Zgłoś
Proximate 2012-08-13, 22:03
@Lupido

Taki mądry jesteś, a gówno wiesz, niecałe 2 lata temu na lotnisku zmarł Polak, przez porażenie paralizatorem, poczytaj, dowiedz się, to pogadamy.
Zgłoś
mutant 2012-08-14, 6:45
Miałem szkolenia z tego urządzenia i dostałem nim powiem szczerze - ból jest przej🤬y mi się wydawało jak by mnie ktoś kijem lał po plecach z częstotliwością 1000 walnięć na sekundę, ale moja koleżanka która była na kursie fajnie to określiła '' Poród troszkę mniej boli''
Urządzenie jest cudowne, nie działa na serce, rozrusznik, zwieracze można nap🤬lać bez stresu, że coś się stanie, no ale ma jeszcze jeden minus cena 7tys zł a jeden kartridż ( 1 strzał ) w granicach 200 zł

podpis użytkownika

Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Zgłoś