Kolejna dziedzina gdzie jesteśmy lata do tyłu!!!
podpis użytkownika
Ola gringo
Tu się nie ma za c🤬ja co śmiać! Mają lepsze przeszkolenie bojowe niż WOT!!!
baronturbina napisał/a:
Tu się nie ma za c🤬ja co śmiać! Mają lepsze przeszkolenie bojowe niż WOT!!!
pójdę na ćwiczenia to powiem na ile podobnie

krzysztof3011 napisał/a:
Śmiejecie się z nich, a oni tylko dostosowali trening do możliwości. Brakuje im sprzętu, to ćwiczą na takiej zabawce. Lepsze to niż nic. Można w ten sposób jako tako przećwiczyć zgranie pododdziału.
Działonu jak już...
Natomiast k🤬a jak oni mają się czegoś nauczyć???
Wymiany luf??? Zmiany z położenia marszowego w bojowe??? K🤬a bez jaj...
taaa... i hamerykańskie ślicznoty, broniące naszej polackiej wiary w pedolskich księży i rumuńscy (!) najemnicy, do obrony granic. no rzesz ku.wa, jakoś bardziej wierzyłem w rosjan w bornem-sulinowie.
teraz, zamiast armii mamy brunatne koszule na zawołanie. barachło, które nigdy nie widziało prawdziwego wojska, tylko hamerykańskie filmy, przy których „czterej pancerni ze psem” to wręcz dokument.
polska, jest jedynym krajem na ziemii, który płaci za utrzymanie bazy i kontyngentu hamerykańców. po prostu żal.
chociaż mi żal, to i tak mam to w dupie. j🤬 pies tę pisdolską polskę, i to bydło, które na to pozwoliło.
teraz, zamiast armii mamy brunatne koszule na zawołanie. barachło, które nigdy nie widziało prawdziwego wojska, tylko hamerykańskie filmy, przy których „czterej pancerni ze psem” to wręcz dokument.
polska, jest jedynym krajem na ziemii, który płaci za utrzymanie bazy i kontyngentu hamerykańców. po prostu żal.
chociaż mi żal, to i tak mam to w dupie. j🤬 pies tę pisdolską polskę, i to bydło, które na to pozwoliło.