Próbując zastraszyć zachodnie siły, ISIS wypuściło propagandowy film demonstrujący ich zaawansowane taktyki bojowe.
Do niektórych z nich należą: rozbijanie glinianych płytek naściennych głową, taktyczne fikołki, zasłanianie wylotu lufy gałęziami oraz prezentacja sztuki walki w wykonaniu islamskiego ninja.
Film pokazający bojowników po takim treningu rozstrzeliwanych przez Kurdów, od razu nabiera większego sensu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
Cytat:
Czy choć jeden film z muzułmanami kiedykolwiek publikowany był bez tej beznadziejnej muzyki??
voidinfinity napisał/a:
Niech ćwiczą. Łopata sama się nie obsłuży![]()
Co do reszty to zgoda, tylko powiedzmy sobie szczerze - w większości przypadków przeszkodą są pieniądze a nie chęci.
Niby w czym przeszkodą są pieniądze?
SatanClaus napisał/a:
Niby w czym przeszkodą są pieniądze?
![]()
A w czym nie są przeszkodą?
ten w 'kamuflażu' w 28 sek. przypomina mi akcję z Kawalerii Powietrznej (nie ma czasu szukać sceny), jak wojak zrobił sobie takie maskowanie, że sam nic nie widział.
SatanClaus napisał/a:
I teraz odezwało się... Społeczeństwo gdzie:
-70% 30 latków nie miało nigdy broni w ręku.
-80% 28 latków nie miało nigdy broni w ręku.
-90% 25 latków nie miał obroni w reku
99.89% i wszystko poniżej nie miało broni w ręku.
Nasza dzisiejsza młodzież nie zrobi fikołka. To co widzicie na siłowniach to tylko procenty młodych ludzi którzy coś robią ze swoim zyciem.
Aha, czyli jeśli na przykład studiuje inżynierię i mam zamiar w przyszłości projektować nowoczesną, samoczynną broń, więc nie chodzę na siłkę, to jestem idiotą który "nic nie robi ze swoim życiem", ciekawe, doprawdy...
Gdyby ktoś był zainteresowany, to ten ninja, pokazuje pierwszą formę na cały zółty pa (to właściwie pierwszy, bo biały jest w gratisie) w taekwondo
Takie cuda robią dzieciaki 4-6 lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie