Teraz obejrzyjcie sobie profesjonalny breakdance w wykonaniu pewnej gimnazjalistki ...
Dobra skończ ...
Konto usunięte
2010-05-12, 23:27
tak to jest jak się jara piasek ze szkłem ;/
...taka głupia....pewnie dzieciaka urodzi za rok....głupie tak mają, taka wada genetyczna
Eutanazja chyba powinna być legalna można by ją perzekonać do podpisania papieru bo na aborcje już troszke za póżno
Przynajmniej podłoge w szatni wytarła dupskiem.
Takie dzieci nnei powinny isc do szkoly.....powinny isc do ziemi...;]
Konto usunięte
2010-05-13, 13:00
Oj

Jakie to smutne, że ona żyje...
przynajmniej podłoga będzie czysta
Konto usunięte
2010-05-15, 2:27
No jak mnie c🤬j nagły p🤬lnie nosz to k🤬isko dziecinne i poj🤬e... no nie wiem czemu ale mnie tak agresja nosi jak widzę taki umcyk umcyk k🤬a kręci pleca że normalnie nie wiem... c🤬ja dajcie kija do baseballa...
Konto usunięte
2010-05-15, 19:33
jestem za aborcją
Konto usunięte
2010-05-15, 23:36
@up
Wszyscy powyżej to skretyniali idioci i tępaki, którzy nie potrafią odróżnić wygłupów i sieją debilne i kretyńskie teksty równe z ich poziomem umysłowym pod filmem zwykłego dziecka.
Jeśli nie wiecie co to zabawa to się nie wypowiadajcie. Wybaczcie, ale to co napisaliście jak dla mnie świadczy o strasznie niskim poziomie intelektualnym, albo niskim współczynnikiem życia towarzyskiego.
I tak w ogóle to dorośnijcie, bo trochę żal.
@~BueR_MadasS
weź nie bądź śmieszny, powyżej ludzi jadą po dziewczynie bez trzymanki, a ja po nich nie mogę? Jeździć/krytykować rozumiem według twojego mniemania można tylko nieobecnych, czy o co Ci chodzi?
zaraz.... gdzie moja strzelba ?
Konto usunięte
2012-04-18, 19:52
Nie zaniżajcie jeszcze bardziej poziomu tego forum