Dziewczyny z Koła Gospodyń Wiejskich z mojej wioski też tak potrafią, ale nie pokazują.
Ciekawy układ taneczny, pewnie jakiś znany choreograf maczał tu palce.
Tylko nie wiem, czy opracowany bardziej do Juken dens, czy do Mam talent
Tylko nie wiem, czy opracowany bardziej do Juken dens, czy do Mam talent
Baronessa napisał/a:
Poznam dziewczynę, najlepiej z USA. Wiek 50+, waga 130kg+. Górnej granicy nie ma. Chętne pisać na priv...
Jesteś obrzydliwy.... z ciekawości ile Ty ważysz?
Fakir007 napisał/a:
Szmacisko. Oczywiście. Ale każdy chciałby mieć takie szmaciaki na wyłączność. Wytrenowaną przez Ciebie i tylko dla Ciebie...
Chyba juz wola sie dzielic ze wszystkimi jeszcze na OF na takiej zarobic.
samuelgacek napisał/a:
Niech pierwszy jebnie kamieniem kto swojej pannie nie ładował po same kule
Jak chcesz to wymienię ci paru pedalow z tego portalu co pannie napewno nie ładowali.
baronturbina napisał/a:
Jak chcesz to wymienię ci paru pedalow z tego portalu co pannie napewno nie ładowali.
C🤬j z nimi,z gównem nie ma co walczyc w tych czasach scierwo jest pod ochroną. Doputy nie liżą i r🤬aja sie publiczznie to pies ich j🤬.W domach niech robia cvo chcą. Niestety świat schodzi na psy i dewiacje zyskują na popularnosci. Aczkolwiek miło by było czasem spacerujac po miescie widywać jak spadają z dachu jak to u brudasów sie odbywa
Fakir007 napisał/a:
Szmacisko. Oczywiście. Ale każdy chciałby mieć takie szmaciaki na wyłączność. Wytrenowaną przez Ciebie i tylko dla Ciebie...
wysoko mierzysz jak chcesz miec k🤬e w domu na utrzymaniu, luz trafi ci sie bo kazda w sobie k🤬e ma
podpis użytkownika
Niech poleje sie krew