Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wiewór 2016-09-16, 12:26 32
ja p🤬le jak prawica po zasiłki :|

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
nowynick 2016-09-16, 12:30 54
Abraxus napisał/a:

Nie żebyś nie miał racji, ale gównoburza będzie koncertowa
Zgłoś
pazuzu 2016-09-16, 12:40 5
kaczyński rozdaje 500+
Zgłoś
nowynick 2016-09-16, 12:46 18
pazuzu napisał/a:

kaczyński rozdaje 500+

akurat nie chodziło mi o Kaczyńskiego i jego "socjalprawicę", tylko o watahy dresików, co wieczorami walczą z wrogiem ojczyzny (jak akurat nie znajdą to zamiennie piorą żonę czy dziecko) i lewakami, a od rana stoją w kolejce do okienka w Opiece Socjalnej...

Pójdźcie kiedyś (ja byłem po becikowe na dziecko z miesiąc temu) - 90% petentów to Sebki i Karyny z Wielkiej Polski Walczącej jakby prosto z marszu przyszli...
Zgłoś
k................6 2016-09-16, 13:55 2
@nowynick - Ale największymi zjebami narodowymi w historii byli lewicowcy. Partia narodowao-socjalistyczna niemiec NSDAP
Zgłoś
geminisaga 2016-09-16, 13:59 1
No odj🤬o om jak c🤬j!

Dlaczego klamiesz ze im odj🤬o skoro im nie odj🤬o?
Zgłoś
MADErrFAKErr 2016-09-16, 14:16
Ogóra w sumie mogłaby ukisić...
Zgłoś
nowynick 2016-09-16, 14:23 3
kambodia66 napisał/a:

@nowynick - Ale największymi zjebami narodowymi w historii byli lewicowcy. Partia narodowao-socjalistyczna niemiec NSDAP

nie no serio?

Nienawidzili obcych i pedałów, takiej opieki medycznej nad chorymi jak naziści ze świecą szukać (odkryli świetne panaceum - eutanazję), pasy Got mit Uns, błogosławieństwo papieża... oni byli takimi socjalistami jak rząd Koreańskiej Republiki Ludowo-Demokratycznej jest demokratyczny...
Zgłoś
Ymirrr 2016-09-16, 14:41 20
Cytat:

Cytat:

kaczyński rozdaje 500+

Cytat:

akurat nie chodziło mi o Kaczyńskiego i jego "socjalprawicę", tylko o watahy dresików, co wieczorami walczą z wrogiem ojczyzny (jak akurat nie znajdą to zamiennie piorą żonę czy dziecko) i lewakami, a od rana stoją w kolejce do okienka w Opiece Socjalnej...

Pójdźcie kiedyś (ja byłem po becikowe na dziecko z miesiąc temu) - 90% petentów to Sebki i Karyny z Wielkiej Polski Walczącej jakby prosto z marszu przyszli...

Cytat:

Cytat:

nie no serio?

Nienawidzili obcych i pedałów, takiej opieki medycznej nad chorymi jak naziści ze świecą szukać (odkryli świetne panaceum - eutanazję), pasy Got mit Uns, błogosławieństwo papieża... oni byli takimi socjalistami jak rząd Koreańskiej Republiki Ludowo-Demokratycznej jest demokratyczny...

K🤬a, film o szopach wp🤬lających czipsy, a w komentarzach gówno burza polityczna

podpis użytkownika

"Bóg obiecuje życie wieczne. My je dajemy." - Palmer Eldritch
Zgłoś