📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:14

PinkRose, przeczytaj jeszcze raz sój post i się nad nim zastanów: słowo kwalifikacje znaczy, że coś się potrafią

Janusz Korwin-Mikke vs Robert Bierdroń cz.1
Janusz Korwin-Mikke vs Robert Bierdroń cz.2
Gościu jest przerąbany
Janusz Korwin-Mikke vs Robert Bierdroń cz.2
Gościu jest przerąbany

Pan Korwin-Mikke nie jest juz czlonkiem UPR. Faktem jest, ze czasami zachowuje sie bardzo dziwnie, mozna go nawet okreslic mianem wariata, ale jak dla mnie to zdrowy i fajny wariat - mowi o tym, o czym mysli wiekszosc spoleczenstwa. Jego pomysly wydaja sie byc irracjonalne jednakze po glebszej analizie mozna znalezc w nich sens.
to ze lubie posluchac argumentow Pana Janusza wynika z czystej ciekawosci a nie z tego ze jestem uwstecznionym homofobem etc. jak dla mnie malo jest takich osob jak on, ktore powinny zasiadac w naszym Sejmie - jego ciety jezyk i celne riposty wprowadzilyby wieksza dawke humoru do, cytujac klasyka, "smutnego jak pi*da" Sejmu.
to ze lubie posluchac argumentow Pana Janusza wynika z czystej ciekawosci a nie z tego ze jestem uwstecznionym homofobem etc. jak dla mnie malo jest takich osob jak on, ktore powinny zasiadac w naszym Sejmie - jego ciety jezyk i celne riposty wprowadzilyby wieksza dawke humoru do, cytujac klasyka, "smutnego jak pi*da" Sejmu.

No a ja Właśnie Korwina Mikke lubię
Bardzo ma mądre pomysły i mówi co myśli o idiotach i debilach w tym naszym chorym kraju pełnym ludzi opętanych.
Jeżeli chodzi o partię UPR to myślę ze nasze społeczeństwo jest jak to powiedział jak przysłowiowe bydło gdzie muszą mieć wszystko na tacy bo boją się konsekwencji samemu decydować o własnym losie. Przykład ZUS gdzie teoretycznie macie emeryturę, a praktycznie jesteście w dupę o 300.000-500.000 zł W ciągu całego życia, bo po śmierci kasa przepada a większość nie pobiera całych środków zgromadzonych na emeryturę.
Nie, abym był szowinistą, ale ZUSem chyba jakaś wredna baba musi rządzić

Jeżeli chodzi o partię UPR to myślę ze nasze społeczeństwo jest jak to powiedział jak przysłowiowe bydło gdzie muszą mieć wszystko na tacy bo boją się konsekwencji samemu decydować o własnym losie. Przykład ZUS gdzie teoretycznie macie emeryturę, a praktycznie jesteście w dupę o 300.000-500.000 zł W ciągu całego życia, bo po śmierci kasa przepada a większość nie pobiera całych środków zgromadzonych na emeryturę.
Nie, abym był szowinistą, ale ZUSem chyba jakaś wredna baba musi rządzić

pienkowska lezy i smierdzi, a Korwin jak zwykle celnie i inteligentnie

Akurat mężczyźni nie są przeciętnie inteligentniejsi od kobiet. Fakt, że więcej wybitnych osób było mężczyznami, wynika z innego rozkładu inteligencji w populacji kobiet, a innego w populacji mężczyzn. Większość geniuszy to mężczyźni, ale i większość skończonych idiotów. Wystarczy poczytać nagrody Darwina, żeby się przekonać, że skrajna głupota to również męska domena.
A Korwin Mikke jest dowodem na to, że nawet bardzo inteligentna osoba, może być zajebistym ignorantem.
A Korwin Mikke jest dowodem na to, że nawet bardzo inteligentna osoba, może być zajebistym ignorantem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie