Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:14
konto usunięte 2010-02-23, 17:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-23, 17:35
PinkRose, przeczytaj jeszcze raz sój post i się nad nim zastanów: słowo kwalifikacje znaczy, że coś się potrafią
Zgłoś
Vilku91 2010-02-23, 17:43 1
Janusz Korwin-Mikke vs Robert Bierdroń cz.1
Janusz Korwin-Mikke vs Robert Bierdroń cz.2

Gościu jest przerąbany
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-23, 18:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-23, 18:44
Ja tam za bardzo je szanuję by być dla nich taki
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-23, 19:03
Zgłoś
sensi 2010-02-23, 20:19
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-23, 20:39
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-23, 20:49
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-23, 21:05
Pan Korwin-Mikke nie jest juz czlonkiem UPR. Faktem jest, ze czasami zachowuje sie bardzo dziwnie, mozna go nawet okreslic mianem wariata, ale jak dla mnie to zdrowy i fajny wariat - mowi o tym, o czym mysli wiekszosc spoleczenstwa. Jego pomysly wydaja sie byc irracjonalne jednakze po glebszej analizie mozna znalezc w nich sens.

to ze lubie posluchac argumentow Pana Janusza wynika z czystej ciekawosci a nie z tego ze jestem uwstecznionym homofobem etc. jak dla mnie malo jest takich osob jak on, ktore powinny zasiadac w naszym Sejmie - jego ciety jezyk i celne riposty wprowadzilyby wieksza dawke humoru do, cytujac klasyka, "smutnego jak pi*da" Sejmu.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-23, 21:30
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-23, 22:10
No a ja Właśnie Korwina Mikke lubię Bardzo ma mądre pomysły i mówi co myśli o idiotach i debilach w tym naszym chorym kraju pełnym ludzi opętanych.

Jeżeli chodzi o partię UPR to myślę ze nasze społeczeństwo jest jak to powiedział jak przysłowiowe bydło gdzie muszą mieć wszystko na tacy bo boją się konsekwencji samemu decydować o własnym losie. Przykład ZUS gdzie teoretycznie macie emeryturę, a praktycznie jesteście w dupę o 300.000-500.000 zł W ciągu całego życia, bo po śmierci kasa przepada a większość nie pobiera całych środków zgromadzonych na emeryturę.

Nie, abym był szowinistą, ale ZUSem chyba jakaś wredna baba musi rządzić
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-23, 22:42
pienkowska lezy i smierdzi, a Korwin jak zwykle celnie i inteligentnie
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-23, 23:36
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-24, 0:10
Akurat mężczyźni nie są przeciętnie inteligentniejsi od kobiet. Fakt, że więcej wybitnych osób było mężczyznami, wynika z innego rozkładu inteligencji w populacji kobiet, a innego w populacji mężczyzn. Większość geniuszy to mężczyźni, ale i większość skończonych idiotów. Wystarczy poczytać nagrody Darwina, żeby się przekonać, że skrajna głupota to również męska domena.

A Korwin Mikke jest dowodem na to, że nawet bardzo inteligentna osoba, może być zajebistym ignorantem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem