👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tagi: szpachla kit samochód auto laguna renault młotek kiloszpachli.pl.
Piwko za materiał i tagi
Piwko za materiał i tagi

Już nie takie rzeczy robili.
I stąd się biorą samochody do polskich salonów jako fabrycznie nowe.

I stąd się biorą samochody do polskich salonów jako fabrycznie nowe.
Dobra, teraz pytanie. Po co oni to robią? Pokazują tylko jak nas rżną w dupsko czy sprzedają dalej to auto? Bo watpie by robili to auto pod siebie...

hpiotrekh napisał/a:
Ale jeśli idziesz oglądać golfa III za 5tys to możesz oczekiwać, że będzie zadbany, garażowany itp.
Bo dobry samochód można kupić w każdym wieku. Tak samo jak można kupić rebło z 2012 za 100tys.
Ok, nie znam się. Ja po prostu bym nie kupił samochodu za 5 tys. Tak jak podejrzanie patrzę na parówki w TESCO za 6,50.
Ale zgadzam się, że można kupić dobrze zamaskowane gówno za 100k z 2012. ...o ile "rebło" znaczy coś w stylu gówno.
Kto zna temat to wie że szkopy walą szpachli jak powaleni bo nie chce im się klepać

jakie jest motto naszego zakładu
szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla :d
szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla :d
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie