Szał na kortach
Tenis w porcie
Stój Halina
Cała para
Mała generała paczka
Równo z górki
Domki w Słupsku
Pradziadek przy saniach
Kużył dziadek na _urwisku.
Kolonista z piłą
Chyży rój
Onanizacja organizmu - to niestety jest obleśne w obie strony.
Silnik w promie
Wicek w cynie
Sypać rowy
Mądra Jola
Pasaż mały
Chór wujów
Pradziadek pod Saltem
Gra babka w salopie
Kot Londona
Barwa na kurierze
Zupa Dana
Krówki w mroku
Głód w parku
London w kasku
Słynna praczka
Cała z lipy
Sodium do prania
Chata wuja Toma
Mądra Jola, ale mała jak płot
Jerzy rybak kurzył na _urwisku
Ktoś tam u góry napisał "Gadaj bez przerwy przez cały mecz, a założę się, że się przejęzyczysz.

K🤬a, oglądam piłkę zapewne kilkadziesiąt lat krócej od niego, ale bez przerwy p🤬lić nazwisko napastnika, z pomocnikiem (Marchisio zamiast Morata), to już trzeba mieć łeb. Może on k🤬a to już po prostu dla jaj robi?
szkoda, że TVP trzyma się takich emerytów zamiast wypromowoać jakiegoś ciekawego, młodego komentatora, rozumiem, żę siła to dośw2iadczenie, ale w tym wieku to już demencja i chętnie posłuchałby kogoś nowego z jajem
Żartujesz? To może też zmienić Sznuka, by kto inny prowadził "1 z 10"? Dla mnie, pomimo, że gardzę nożną i mnie w ogóle nie podnieca, to innego głosu jakoś sobie nie wyobrażam jako komentatora.

Żartujesz? To może też zmienić Sznuka, by kto inny prowadził "1 z 10"?
Ale Szpakowskiego, który co mecz się myli jakby był umysłowo ociężały to ty nie porównuj do Sznuka, bo ten drugi obyciem i ogładą zjada większość prezenterów.
Ten mecz to była porażka. Barc🤬le standardowo się przewracali i podkładali przy każdej akcji, ale jak Juventus dał dupy... Nie było ataku, nie było gry w pomocy, obrona ledwo zipała bez Chielliniego i ogólnie najlepszym graczem Juventusu w tym meczu był Buffon, bo gdyby na tej bramce stał ktoś inny to byłoby z 6:1.
Dodam tylko że barceloniarze powinni za takie aktorzenie dostawać karnego k🤬sa w ryja w przerwie meczu...chociaż zaraz zaraz.
TVP to dno, od kiedy LM leci na C+ oglądam tylko i wyłącznie tam. Emeryt szpaku z debilem Żewłakowem to naprawdę kopalnia beki i debilnych tekstów. W c+ pracują ludzie młodzi, energiczni a przede wszystkim zdolni. Twarowski, Smokowski, Nahorny, Rudzki, Żyżyński, Laboga, Pełka czy Wolski.. wszyscy poziomem komentowania wciągają szpaka nosem. No i jeszcze jest Kaziu Węgrzyn i pan Sławek :] Relacje ze wszystkich meczy, skróty, analizy, wywiady no aż chce się oglądać.
Szacun dla Szpaka za tyle lat kariery, no ale trzeba wiedzieć kiedy zrezygnować. Nawet w TVP są lepsi komentatorzy, chociażby Laskowski.
Jeszcze jedna sprawa, na taki mecz jak finał LM TVP powinna raczej swoich komentatorów mieć na stadionie w Berlinie, a nie w studio w Warszawie.
Od pana Szpakowskiego to wszyscy powinni sie odp🤬lić. To co ja przy jego głosie meczy przeżyłem to moje. I żyje. Takie budowanie napięcia i tembr głosu jest niezastąpiony przez nikogo. Żartowałem. Nie sp🤬ala.

I tu sie mylisz, siedzieli na stadionieJeszcze jedna sprawa, na taki mecz jak finał LM TVP powinna raczej swoich komentatorów mieć na stadionie w Berlinie, a nie w studio w Warszawie.