👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tenis w porcie, penis w torcie
Szał na kortach
Tenis w porcie
Stój Halina
Cała para
Mała generała paczka
Równo z górki
Domki w Słupsku
Pradziadek przy saniach
Kużył dziadek na _urwisku.
Kolonista z piłą
Chyży rój
Onanizacja organizmu - to niestety jest obleśne w obie strony.
Silnik w promie
Wicek w cynie
Sypać rowy
Mądra Jola
Pasaż mały
Chór wujów
Pradziadek pod Saltem
Gra babka w salopie
Kot Londona
Barwa na kurierze
Zupa Dana
Krówki w mroku
Głód w parku
London w kasku
Słynna praczka
Cała z lipy
Sodium do prania
Chata wuja Toma
Mądra Jola, ale mała jak płot
Jerzy rybak kurzył na _urwisku
Szał na kortach
Tenis w porcie
Stój Halina
Cała para
Mała generała paczka
Równo z górki
Domki w Słupsku
Pradziadek przy saniach
Kużył dziadek na _urwisku.
Kolonista z piłą
Chyży rój
Onanizacja organizmu - to niestety jest obleśne w obie strony.
Silnik w promie
Wicek w cynie
Sypać rowy
Mądra Jola
Pasaż mały
Chór wujów
Pradziadek pod Saltem
Gra babka w salopie
Kot Londona
Barwa na kurierze
Zupa Dana
Krówki w mroku
Głód w parku
London w kasku
Słynna praczka
Cała z lipy
Sodium do prania
Chata wuja Toma
Mądra Jola, ale mała jak płot
Jerzy rybak kurzył na _urwisku
Piełun napisał/a:
szkoda, że TVP trzyma się takich emerytów zamiast wypromowoać jakiegoś ciekawego, młodego komentatora, rozumiem, żę siła to dośw2iadczenie, ale w tym wieku to już demencja i chętnie posłuchałby kogoś nowego z jajem
Żartujesz? To może też zmienić Sznuka, by kto inny prowadził "1 z 10"? Dla mnie, pomimo, że gardzę nożną i mnie w ogóle nie podnieca, to innego głosu jakoś sobie nie wyobrażam jako komentatora.

PixLord napisał/a:
Żartujesz? To może też zmienić Sznuka, by kto inny prowadził "1 z 10"?
Ale Szpakowskiego, który co mecz się myli jakby był umysłowo ociężały to ty nie porównuj do Sznuka, bo ten drugi obyciem i ogładą zjada większość prezenterów.

Wg szpaka w Juve na skrzydle gra Liechtenstein wiec o czym my tu mowimy, na mundialu na messiego mowil maradona... a tak w ogole to barcelona glupie p🤬y, Forza Juve!

PoloniaJuby napisał/a:
I tu sie mylisz, siedzieli na stadionieJeszcze jedna sprawa, na taki mecz jak finał LM TVP powinna raczej swoich komentatorów mieć na stadionie w Berlinie, a nie w studio w Warszawie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie