Okraść bogatych, dać biednym takim jak ja! Też chcę jedno Ferrari
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
Okraść bogatych, dać biednym takim jak ja! Też chcę jedno Ferrari
Cytat:
Miażdży materiałami, stylem, wykonaniem i wyglądem
![]()
Opuść gacie, spójrz w miejsce gdzie powinien być penis. Jeśli jest, to go odchyl i sprawdź czy ci czasem jaj nie zmiażdżyło. Prawdopodobnie tak jak to wnętrze wygląda odbytnica George'a Michael'a, tylko kryształków Svarovskiego brakuje.
Nie wiem, mnie Ferrari i reszta sportowych wozów nie kręci...wolę muscle car'y i wozy terenowe. Ew. starsze wersje sedanow/limuzyn z lat 70-80 jak nie miały jeszcze tych polokraglych oplywowych kształtów.
@ooip
ale czego tu nie rozumieć? że wszystkich rozstrzela? co w tym nie zrozumiałego?
ale czego tu nie rozumieć? że wszystkich rozstrzela? co w tym nie zrozumiałego?
Taaa....
Po co wam takie ferrari ?
Zeby to zatankować trzeba mieć kase, żeby to serwisować jeszcze więcej, żeby nie ukradli trzeba wybulić troszkę forsy, bo parking pod blokiem rodziców nie jest dobrym miejscem dla takiego auta.
aaaa i trzeba mieć prawko :v
Po co wam takie ferrari ?
Zeby to zatankować trzeba mieć kase, żeby to serwisować jeszcze więcej, żeby nie ukradli trzeba wybulić troszkę forsy, bo parking pod blokiem rodziców nie jest dobrym miejscem dla takiego auta.
aaaa i trzeba mieć prawko :v
lol ferrari robi samochodzik na bateriwe bez opon i z hamulcami od tiko
chyba ze smiechu miazdzy bo wyglada jak samochodzik z tesko za 19,99zl wszedzie pelno plastikowego chromu wszystko sie swieci jak pies pelno wungla ktory wyciagneli chyba z 5 tjuningowanych golfow
Mercury001 napisał/a:
Za to wnętrze np. Pagani Huayra
wallpaperup.co..._dashboard.html
Miażdży materiałami, stylem, wykonaniem i wyglądem
chyba ze smiechu miazdzy bo wyglada jak samochodzik z tesko za 19,99zl wszedzie pelno plastikowego chromu wszystko sie swieci jak pies pelno wungla ktory wyciagneli chyba z 5 tjuningowanych golfow
Kiedyś podobny niemiec tankował na BP w Białystoku takie białe ferrari, ja obok białe ducato.
Taki tam zlot włoskich samochodów.
Taki tam zlot włoskich samochodów.
no i co że robi filmik o ferrari , to NIEMIEC -nasz odwieczny wróg . ciapusy i szkopy siebie warte
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie