Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mercury001 2015-01-31, 11:34 1
Czekam na szpiegowskie filmy z Biedronki A tak serio, to wnętrze Ferrari nigdy nie robiło na mnie wrażenia - zbyt proste, jak na taką cenę! Oczywiście, to subiektywna opinia. Za to wnętrze np. Pagani Huayra
wallpaperup.com/45494/Pagani_Huayra_Interior_Carbon_Fiber_Steering_Whe...
Miażdży materiałami, stylem, wykonaniem i wyglądem
Zgłoś
RustyRat 2015-01-31, 14:39
ferrari ma design dilda i odkurzacza
Zgłoś
drukarka666 2015-01-31, 14:48 5
Cytat:

Opuść gacie, spójrz w miejsce gdzie powinien być penis. Jeśli jest, to go odchyl i sprawdź czy ci czasem jaj nie zmiażdżyło. Prawdopodobnie tak jak to wnętrze wygląda odbytnica George'a Michael'a, tylko kryształków Svarovskiego brakuje.
Zgłoś
nsbikescom 2015-01-31, 14:48 5
2up. I wieśniactwem
Zgłoś
Wulf 2015-01-31, 14:52 1
Nie wiem, mnie Ferrari i reszta sportowych wozów nie kręci...wolę muscle car'y i wozy terenowe. Ew. starsze wersje sedanow/limuzyn z lat 70-80 jak nie miały jeszcze tych polokraglych oplywowych kształtów.
Zgłoś
mateusz243 2015-01-31, 15:08
Co ten szkop niby chcial zaprezentowac?
Zgłoś
ooip 2015-01-31, 15:48
heh i 99% ludzi go nie zrozumialo
Zgłoś
RockyWood 2015-01-31, 16:25 1
@ooip

ale czego tu nie rozumieć? że wszystkich rozstrzela? co w tym nie zrozumiałego?
Zgłoś
InnyName 2015-01-31, 17:09 1
Taaa....
Po co wam takie ferrari ?
Zeby to zatankować trzeba mieć kase, żeby to serwisować jeszcze więcej, żeby nie ukradli trzeba wybulić troszkę forsy, bo parking pod blokiem rodziców nie jest dobrym miejscem dla takiego auta.

aaaa i trzeba mieć prawko :v
Zgłoś
nanab 2015-01-31, 17:36
lol ferrari robi samochodzik na bateriwe bez opon i z hamulcami od tiko

Mercury001 napisał/a:

Za to wnętrze np. Pagani Huayra
wallpaperup.co..._dashboard.html

chyba ze smiechu miazdzy bo wyglada jak samochodzik z tesko za 19,99zl wszedzie pelno plastikowego chromu wszystko sie swieci jak pies pelno wungla ktory wyciagneli chyba z 5 tjuningowanych golfow
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-31, 18:40 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
OjciecStiflera 2015-01-31, 19:43
Kiedyś podobny niemiec tankował na BP w Białystoku takie białe ferrari, ja obok białe ducato.
Taki tam zlot włoskich samochodów.
Zgłoś
pedoen 2015-02-01, 17:54
no i co że robi filmik o ferrari , to NIEMIEC -nasz odwieczny wróg . ciapusy i szkopy siebie warte
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-01, 22:20
A ja wszystko zrozumiałem nieuki zawszone
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem