Ostatnia runda rewanżowej walki Szpilki z Mollo (niby nie sadystyczne, ale fajnie obejrzeć jak Polak bije hamburgera
)
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
miszcz310 napisał/a:
Ależ ten sport jest prymitywny...
Uwierz mi: Jest o wiele trudniejszy, od pisania komentarzy w internecie.
Proponuje Ci wziąć udział w sparingu (nawet nie z bokserem, tylko z kimś, kto choć trochę trenował boks). Zobaczysz, że nawet nie będziesz rozumiał tego, co się dzieje podczas walki.
Ten sport polega na tym żeby kozaczyć. Większość z tych najlepszych bokserów to byli ludzie, którzy więcej gadali niż robili. Taki urok tego sportu. Co chcielibyście żeby Szpilka pokornie wchodził na ring i mówił do kamer o wszystkich swoich problemach i niedociągnięciach na treningach? Nie on ma być pewny siebie ma mówić, a nawet myśleć, że jest najlepszy, bo taka jest psychologia boksu. OK może bracia Kliczko są trochę inni, ale to jest ewenement w świecie boksu.
enjoy7 napisał/a:
Mimo wszystko wyszedł na prostą, prowadzi normalne życie, wypowiada się przed kamerami również przyzwoicie.
czarkou napisał/a:
ach te wieśniaczki z wieliczki każdemu by dziecko robiły bo chyba tylko do tego się nadają
DuckDodgers napisał/a:
Przecież to jest normalka w tym sporcie, żeby wyprowadzić przeciwnika z równowagi. Zobacz co się działo na konferencji przed walką Chisora - Haye.
Lepiej nie gadać, nie tłumaczyć z tymi napinaczami, ni cholery się nie znają, jedyne co potrafią to pisać idiotyczne komentarze, które często gęsto nawet nie brzmią jak pisane po polsku.
@DuckDodgers
Ty na prawdę wróć do tej podstawówki, bo nie rozumiesz co czytasz.
Pomogę Ci i wytłumaczę. Napisałem o tym jak się WYPOWIADA a nie ZACHOWUJE - chyba jest różnica co?
Ale pewnie gdyby ktoś Ci ubliżał, to pewnie stałbyś grzecznie, podał mu rękę i podziękował
Ty na prawdę wróć do tej podstawówki, bo nie rozumiesz co czytasz.
Pomogę Ci i wytłumaczę. Napisałem o tym jak się WYPOWIADA a nie ZACHOWUJE - chyba jest różnica co?
Ale pewnie gdyby ktoś Ci ubliżał, to pewnie stałbyś grzecznie, podał mu rękę i podziękował
Szpila na Prezydenta.. Roz🤬bie Kliczków z jedną ręką zawiązaną z tyłu... !
Żartowałem... ide się wysrać...
Żartowałem... ide się wysrać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie