Jak wyżej - Szpilka przegrywa pierwszą zawodową walkę z młodym, perspektywicznym zawodnikiem z Afryki
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
2 walki wcześniej gościu ładnie sobie zrywa biceps
ładnie musiało zapiec gościa...
Szkoda bo liczyłem że wygra
ładnie musiało zapiec gościa...
Szkoda bo liczyłem że wygra
Pierwsza walka szpilki, której nie oglądałem. Mimo tego, że przegrał dalej w niego wierzę. Jennings ewidentnie poza jego zasięgiem, i jeżeli nie zacznie pracować nad obroną to jeszcze długo nie będzie w stanie go pokonać.
Tym bardziej nie rozumiem ludzi, którzy zamiast wspierać to po nim jadą... Szczęście w nieszczęściu że ma on dopiero 24 lata i do wieku w jakim jest teraz Adamek może być już bokserem pełną gębą. Szkoda, że przegrał bo teraz hejterki będą kłapać ryjem jeszcze bardziej.
Tym bardziej nie rozumiem ludzi, którzy zamiast wspierać to po nim jadą... Szczęście w nieszczęściu że ma on dopiero 24 lata i do wieku w jakim jest teraz Adamek może być już bokserem pełną gębą. Szkoda, że przegrał bo teraz hejterki będą kłapać ryjem jeszcze bardziej.
Właśnie na to liczyłem, że BryLant Jennings obije tego przekozaczonego ćwoka.
SKR napisał/a:
Jak czytam komentarze że to fantastyczny bokser bo ma serce do walki to dochodzę do wniosku że znam mnóstwo fantastycznych bokserów bo co drugi ziomuś z mojej dzielnicy ma serce do walki.
Kraków pozdrawia
Ty to chyba znasz fantastycznych nożowników
walusss napisał/a:
który na tym ringu to szpilka?
A jak myślisz który przegrał ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie