Główna Poczekalnia (8) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:14
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pbrowar 2013-01-07, 18:52 2
wery wery kristmas Artur !
Zgłoś
Stohg 2013-01-07, 19:20
No i widać , że bidon zamiast mózgu
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 19:21
Szpila zawsze spoko rozwali go na ringu tego patałacha
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 19:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 20:05 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 20:06
Sport to zdrowie...
Zgłoś
donRafael 2013-01-07, 20:06
@kalion dobrze wspomniał, że załatwiają po męsku swoje sprawy. Ale jednak wypadałoby się okiełznać w niektórych miejscach
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 20:24 1
Zgłoś
komuch 2013-01-07, 20:26 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 20:36 1
Mnie wkurza takie gadanie "Szpila to cep ", "Szpila aby klnie". Ja myślę że nareszcie jakiś konkretny gościu. Taki co się nie przejmuje tym że udziela wywiadu że ktoś będzie go oglądał. Mówi co myśli i bardzo dobrze. Nic nie udaje. Tak jak w którymś z powyższych wywiadów wspomniał o pieniądzach. Prosto powiedział że dobrze bo jakiś pieniążek z tego będzie. A nie takie gadanie że to nie o pieniądze chodzi. I udawanie świętego. Jest sobą taki normalny prosty chłopak. Uważam, że ma styl podobny do Mike'a Taysona też taki wybuchowy I TO JEST DOBRE
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 20:44
krzys535 napisał/a:

Mnie wkurza takie gadanie "Szpila to cep ", "Szpila aby klnie". Ja myślę że nareszcie jakiś konkretny gościu. Taki co się nie przejmuje tym że udziela wywiadu że ktoś będzie go oglądał. Mówi co myśli i bardzo dobrze. Nic nie udaje. Tak jak w którymś z powyższych wywiadów wspomniał o pieniądzach. Prosto powiedział że dobrze bo jakiś pieniążek z tego będzie. A nie takie gadanie że to nie o pieniądze chodzi. I udawanie świętego. Jest sobą taki normalny prosty chłopak. Uważam, że ma styl podobny do Mike'a Taysona też taki wybuchowy I TO JEST DOBRE

Ale niestety taki mamy naród...
Zawsze znajdą jakiś powód, żeby narzekać.
Dzięki jego temperamentowi przynajmniej jest co na sadolu oglądać
Zgłoś
TwardyHardy 2013-01-07, 20:59
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 21:07
1:22 facet się zaciął, gdzieś koło 1:45 pierwsze symptomy powrotu
Zgłoś
TwardyHardy 2013-01-07, 21:26
Zgłoś
aitec 2013-01-07, 21:32
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem