Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
I tak wygląda szpital w Krasnojarsku od wewnątrz. Pamiętaj, że jest to dział dla dzieci, w którym leżą matki z noworodkami. Ale uczą dzieci trudnej rzeczywistości od samego urodzenia ...

podpis użytkownika

Niezmanipulowany
Zgłoś
Konto usunięte 2019-12-08, 16:34
u nas jest to samo, to są skrzydła w piwnicach ...
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-12-08, 16:55 4
Ktoś chyba po naszych, starszych szpitalach nie chodził. Ja zawsze wszytko zwiedzam jak nie jestem przykuty do łóżka i w kilku starszych Warszawskich szpitalach nie jest dużo lepiej miejscami. Jak czegoś ruszać nie trzeba to nie ma sensu na to wydawać pieniędzy, szpitale i tak ledwo przędą. Jak nie musi wyglądać ładnie to wolą wydać na ważniejsze rzeczy i w sumie prawidłowo. A jakichś ruskich to już w ogóle pies j🤬.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2019-12-08, 17:48 2
Mors_Nigra napisał/a:

Ktoś chyba po naszych, starszych szpitalach nie chodził. Ja zawsze wszytko zwiedzam jak nie jestem przykuty do łóżka i w kilku starszych Warszawskich szpitalach nie jest dużo lepiej miejscami. Jak czegoś ruszać nie trzeba to nie ma sensu na to wydawać pieniędzy, szpitale i tak ledwo przędą. Jak nie musi wyglądać ładnie to wolą wydać na ważniejsze rzeczy i w sumie prawidłowo. A jakichś ruskich to już w ogóle pies j🤬.

Dokładnie tak. W większości polskich szpitali ładnie wyremontowane są miejsca, do których jest swobodny dostęp dla pacjentów. Pomieszczenia techniczne, czy przejścia służbowe nieraz nie wyglądają lepiej jak te na filmie.
Zgłoś
TłustyManat 2019-12-08, 20:33 1
Ściany same się nie popisały.
Najpierw trzeba by zmienić w ludziach tą mentalność rozp🤬alania mienia publicznego, dopiero potem remontować.

podpis użytkownika

[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*
Zgłoś
sard 2019-12-08, 21:38 2
I tak się rodzą prawdziwi królowe ulicy, którzy potem będą o tym rapować jak ich wychowała ulica, a nie te nasze rodzime wymoczki
Zgłoś
DoubleBorger 2019-12-09, 6:49
Pewnie palarnia położnicza
Zgłoś
batons0 2019-12-09, 11:38
Mnie to wcale nie dziwi. Ludzie są bateriami zasilającymi budżety. Skoro się godzą na taki syf to po co proponować coś lepszego?
Zgłoś
Wiewór 2019-12-09, 11:54
W sumie tylko ciut lepiej niż w polskim szpitalu

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
kulawiec 2019-12-09, 13:41
Nie jest źle, przynajmniej świnie nie biegają luzem po korytarzach.
Zgłoś
shepard90 2019-12-09, 20:00
Łódzka Matka Polka na poziomie -1 wygląda tak samo.
Zgłoś