PieronJasnySzlag napisał/a:
To jakaś magiczna sztuczka imitująca niezręczną sytuacje czy naprawde te krzesła wchodzą ludziom w dupska?
Na allegro mozesz kupic takie krzesło
dobra...ale jak to jest możliwe.... to teleskop się przebił czy jak?
sirapacz napisał/a:
dobra...ale jak to jest możliwe.... to teleskop się przebił czy jak?
Tak.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
siorny napisał/a:
Ej ale bez jaj! U Nas w mieście, kilkanaście lat temu, jednemu starszemu gościowi dokładnie tak samo się odj🤬o w barze .. do dzisiaj podobno p🤬li się z jakimiś problemami z tym związanymi i po przebytych operacjach
Chyba....odbytych operacjach
dignogato napisał/a:
Dobrze wiem co tam jest, pan Krzysio również.
Nawet wymyśliłem jakby się mogła nazywać ta przypadłość - Cononavirus
Zasmucę cię... Tylko ci się wydaje, że wymyśliłeś nazwę tej przypadłości. Kononowirus już opanował odmęty polskiego pato-streamingu.

Czytając komentarze , k🤬a czuję się jak bym był znów w podstawówce. Gimbusy to jest trik iluzjonisty! tak! właśnie rozj🤬em wam mózgi nie?
Śmiesznie to wygląda, ale przerwanie ściany w odbytnicy to naprawdę nieciekawa sprawa.
Zastanawiam się ile jeszcze zanim ktoś w przepisach unijnych (jeśli po konawirku będzie istnieć) zrobi zapis dotyczący zabezpieczenia przed taką usterką.
Zastanawiam się ile jeszcze zanim ktoś w przepisach unijnych (jeśli po konawirku będzie istnieć) zrobi zapis dotyczący zabezpieczenia przed taką usterką.
Ja p🤬lę. 500 piw za "śmieszne krzesło", może jutro wrzucę sztuczne wymioty i plastikową kupę.