Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
max1522 2013-08-17, 19:47
niech pilnuje dziecka mógł jej wyj🤬 deskorolką za nie dopilnowanie.
Zgłoś
Escove 2013-08-17, 20:04
Ja p🤬le jaka głupia małpeczka, wp🤬liła się pod jego nogi a później jeszcze ten goryl do tego się wj🤬 grrrr...
Zgłoś
Hymphh 2013-08-17, 20:06 1
@hejcior, a co to k🤬a jest, boisko szkolne albo plac zabaw, cioto ?
Zgłoś
masterwow 2013-08-17, 20:40
oboje ślepe na pustym placu żeby dzieciak w torbę z bani walił. szok

podpis użytkownika

...
Zgłoś
malinovyNR 2013-08-17, 20:52 4
a bym tej czarnej k🤬ie sprzedał bułe. Co to k🤬a w ogóle za pomysł żeby puszczać czarnego benkarta swobodnie bez łancucha w skateparku?!
Zgłoś
Sztakler 2013-08-17, 21:02
Mógł jej połamać tą deskorolkę na mordzie.
Zgłoś
jamiemonovitz 2013-08-17, 21:16 23
O! Wypowiem się, bo jestem (byłem) w temacie. Przez 4 lata jeździłem na bmxie (napinacze- nie nosiłem rurek i nie miałem zj🤬ej grzywki), często na skateparkach. K🤬a! Jak takie małe gnojki mnie wk🤬iały. 10 lat max, zap🤬lają po parku bez ochraniaczy, bez kasku, bez jakiegokolwiek starego który by ich pilnował. Ileż, k🤬a mać, było sytuacji gdzie bym takiego rozj🤬. C🤬je w ogóle nie myślały, wp🤬lały się na rampę kiedy ja się z niej wybijałem, wjeżdżały pod koła... Raz najadłem się strachu przez takiego gnoja. Wj🤬 mi się centralnie na kierownicę, stracił oddech, ja obsrany. Dosłownie nie wiedział, czy łapać oddech czy płakać, już myślałem że gnida umrze. Jak już zaczął oddychać, zdołał wydukać z siebie "idę po wuuuuuuuuuuuujkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa". No i przyszedł po 15 minutach z jakimś osiedlowym Zenkiem, ten ostatni od razu do mnie z łapami. Ziomki z parku się zebrały to się koleś wydygał i zaczyna gadkę "ja ci gówniarzu pokażę! Tak między dziećmi zap🤬lać!?" To ja mu mówię "Pilnuj pan dzieciaka bo następnym razem go rozjadę." Dzieciak w płacz, kumple za mną, gościu wymiękł. Rzucił kilka gróźb i poszedł z rozryczanym szczylem. To nie wina tego małego, tylko tych c🤬jów, którzy go nie pilnowali. C🤬j im wszystkim dupsko, bo przeciez małemu buty nie spadły. PS po całym zdarzeniu nikt nie zaczął klaskać.
Zgłoś
Marian5 2013-08-17, 21:34
tak to jest jak sie po wybiegu pawianow jezdzi na desce
Zgłoś
Pyro25 2013-08-17, 21:38 3
Na miejscu tego skejta wziąłbym tą deskorolkę i solidnie doj🤬 tej suce to by się opamiętała.
Mam nadzieje że tak się później stało
Zgłoś
szymonps2 2013-08-17, 21:50 1
co za k🤬a , nie dość że z jej winy to jeszcze go jebła , nie zabiera sie dzieci w takie
miejsca
Zgłoś
~Velture 2013-08-17, 21:54 1
Moja matka to by mi jeszcze dupe zbiła za to ale c🤬ja się tam znam bo jestem biały.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-17, 23:06
Oddałbym 2x mocniej, ale z deskorolki
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-18, 0:51
Sam jeździłem swojego czasu na desce i to akurat wk🤬iająca i dość powszechna sytuacja. Matka ploteczki, ewentualnie makijaż lub telefon, a dzieciak biega jak opętany. Nie raz widziałem, nie raz się władowałem na takiego i powiem jedno - nie ma w tym winy jeżdżących. Jeśli ktoś jest w trakcie sekwencji, wjeżdża na rampę, to nie zatrzyma się w powietrzu, żeby dzieciak usunął się z drogi, ale rodzice zawsze mają pretensje, że jak można było nie zauważyć ich synka, czy córeczki. Rada dla sadoli, którzy mają dzieci - nie wpuszczajcie dzieci na sketeparki, chyba, że macie na nie oko, a skatepark nie jest zbytnio przeludniony w danym momencie. Oszczędzicie bólu dziecku i stresu jeżdżącym oraz samym sobie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-18, 2:26
Udała mu się sztuczka na desce, jednak nie wszyscy byli zadowoleni
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-18, 12:20
Ja bym się chyba machną deską w tą małpę...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie