Bracia pokazują magiczną sztuczkę ;D
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
Moral tej bajki jest krotki i niektorym znany! Nie wyciagaj obrusu bo zabijesz brata
Sprawiedliwosc dosiegla male orki za praktykowanie magii. Dobrze im tak
Jungen Copperfield. xD Nie dosc, ze nic nie spadlo ze stolu, to jeszcze braciszek zniknal. Mlody zdolniacha.
ogladajcie od 14sek, blondasek lekko dostaje w brzuch, odbija się delikatnie od szafy i od razu upada jak kłoda na ziemię...
Sadyslaw napisał/a:
ogladajcie od 14sek, blondasek lekko dostaje w brzuch, odbija się delikatnie od szafy i od razu upada jak kłoda na ziemię...
zrobiłem konto tylko po to żeby napisać, że wyraźnie widać jak ręką dostaje po jajach, po czym lecąc do tyłu łapie się za bollsy i z bólu nie da rady uciec, po czym zostaje niestety zmielony na pasztet.
po jajach boli :< widać że real, takim zamachem zaj***ć komuś w jajcy to gwarantowa gleba.
Teraz wszyscy będą pisać swoje mądrości! Sprawa trafiła do Galileo, a tam podstawią swoich najgorszych redaktorów, a tych mają multum i sprawdzą czy są bardziej beznadziejni od nich. Szkoda rybek... !
to nie fejk, kuuurwa, ciekaw jestem tylko jak ten dzieciak wygladal jak go wyciagneli
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie