Załóż się ze swoją przyjaciółką/koleżanką, że nie da rady jednocześnie dotknąć obydwoma łokciami pępka. Obserwuj, podziękujesz mi później.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:00
Robster napisał/a:
@Sarkos cycki mamy są w końcu za darmo, co nie?
Fajnie w domu, jeśli takie perwersje uprawiasz.
Barnaba666 napisał/a:
Dziękuję już teraz, ja na polibudzie widuję takie, które cyckami dotykają pępka.
Dokładnie. Kiedyś na spacerze mijałem dwie dziewczyny. Jedna była taka brzydka, że "osranym kijem" nikt by jej nie dotknął. A druga też z polibudy.
czemu dziewczyny na polibudzie nie noszą spódnic?
bo by im ch*je wystawały
bo by im ch*je wystawały
Dziwne. Przy pierwszym czytaniu trochę niedokładnie ogarnąłem tekst. Zrozumiałem, że mam założyć się z przyjaciółką i koleżanką, że nie dadzą rady zetknąć się pępkami... W sumie ten zakład by mi się bardziej spodobał
hmmm... studiuje w krakowie. w moim budynku jest w sumie tylko informatyka i architektura... w grupie na 40 chlopa ani jednej, wiec jak dlugonogi "pasztet" z architektury sie przechadza - miło popatrzeć
jock69pl napisał/a:
hmmm... studiuje w krakowie. w moim budynku jest w sumie tylko informatyka i architektura... w grupie na 40 chlopa ani jednej, wiec jak dlugonogi "pasztet" z architektury sie przechadza - miło popatrzeć
Na politechnice informatyka jest w innym budynku niż architektura, czyli, jak mniemam, mówisz o uczelni Majchrowskiego. A tam warunki przyjęcia i studiowania są trochę odmienne.
A ja mam pełną lodówkę i ładne laski na informie. Także mam do was pytanie, w jakim kraju do cholery studiujecie, bo jeśli jest tak jak piszecie, to raczej nie w Polsce?
raper900 napisał/a:
A ja mam pełną lodówkę i ładne laski na informie. Także mam do was pytanie, w jakim kraju do cholery studiujecie, bo jeśli jest tak jak piszecie, to raczej nie w Polsce?
W dowolnym kraju, wystarczy wybrać kierunek techniczny. Studiuję informatykę na pierwszym roku i jest jakieś 10-15 dziewczyn z czego na cztery, może pięć da się spojrzeć bez obrzydzenia, a dwie są ładne.
Chyba jesteś na prywatnej uczelni albo zaocznych studiach skoro masz dużo ładnych dziewczyn na informatyce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie