👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Traba napisał/a:
Zdrowo żyć?
Na grzyba ci być warzywem bez mózgu pomiędzy 80 a 90 rokiem życia - do 60 wystarczy ale na pełnej i bez takiego pitolenia - świetlówki lo jezu, chleb z glutenem o jejku, kartofle nie z upraw EKO nie tykasz? A te biedne żółwie ze słomkami w nosach.
Tak,płaczecie co noc w poduszkę nad losem planety? P🤬decjusze za których wszystko mamusia robi?
Żyj jak chcesz, już wiele nie zostało jak tylko do 60 xDDD Moja prababcia ma 94 lata i ogarnia wszystko bez problemu.. elo
Cezzar napisał/a:
Żyj jak chcesz, już wiele nie zostało jak tylko do 60 xDDD Moja prababcia ma 94 lata i ogarnia wszystko bez problemu.. elo
Zajebiste życie, ogarnianie.
Pewnie je EKO, a na dachu blacha wegańska farba pokryta, albo strzechą z upraw bez monsato.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie