Cezzar napisał/a:
kolejny głupi millenials co wszystko sp🤬olił, a teraz się czepia, że ludzie zdrowo żyją..
Zdrowo żyć?
Na grzyba ci być warzywem bez mózgu pomiędzy 80 a 90 rokiem życia - do 60 wystarczy ale na pełnej i bez takiego pitolenia - świetlówki lo jezu, chleb z glutenem o jejku, kartofle nie z upraw EKO nie tykasz? A te biedne żółwie ze słomkami w nosach.
Tak,płaczecie co noc w poduszkę nad losem planety? P🤬decjusze za których wszystko mamusia robi?
Traba napisał/a:
Zdrowo żyć?
Na grzyba ci być warzywem bez mózgu pomiędzy 80 a 90 rokiem życia - do 60 wystarczy ale na pełnej i bez takiego pitolenia - świetlówki lo jezu, chleb z glutenem o jejku, kartofle nie z upraw EKO nie tykasz? A te biedne żółwie ze słomkami w nosach.
Tak,płaczecie co noc w poduszkę nad losem planety? P🤬decjusze za których wszystko mamusia robi?
Żyj jak chcesz, już wiele nie zostało jak tylko do 60 xDDD Moja prababcia ma 94 lata i ogarnia wszystko bez problemu.. elo
Cezzar napisał/a:
Żyj jak chcesz, już wiele nie zostało jak tylko do 60 xDDD Moja prababcia ma 94 lata i ogarnia wszystko bez problemu.. elo
Zajebiste życie, ogarnianie.
Pewnie je EKO, a na dachu blacha wegańska farba pokryta, albo strzechą z upraw bez monsato.
smc napisał/a:
K🤬a, za dzieciaka nap🤬laliśmy się jarzeniówkami jak mieczami świetlnymi.
Nikt nie robił z tego wielkiej afery.
I to było dzieciństwo! Wojny na cegłówki, huśtawki w lesie, wyprawy na raki... 👍🏻 Powtarzając za klasykiem "Gimby nie znajo..."
Brak piwa za materiał własny
. Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!