Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
flyzupan 2015-10-18, 14:36 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~PowerBoBass 2015-10-18, 14:36 7
GODDAMNED napisał/a:

-35 to pewnie ciekły tlen

Pewnie nie.

Temperatura wrzenia tlenu to -183°C.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-18, 14:37 1
acassis napisał/a:

Ciekaw jestem co to za ciecz. Bo ciekły azot to to nie jest, bo kitajcowi by palucha odmroziło. Ktoś coś ?

Zgaduję: raczej solanka, mniej prawdopodobne to jakiś rozpuszczalnik organiczny.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-18, 14:43 16
Zrobić taką fosę na granicy i czekać na imigrantów
Zgłoś
matteo_19 2015-10-18, 14:58
Angel, ty jak Anioł Straż, 24 godziny służby na sadisticu bez spania i ciągle nowe filmiki Piwo
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-18, 15:08 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Psilocke 2015-10-18, 15:15 6
Lepsza niż Chrystus. Tamtemu się trzy dni zeszło.
Zgłoś
jakuzapk 2015-10-18, 15:38
tak szczerze mowiac to sadze ze ta ryba nie zyla po wyjeciu z tej cieczy.
Dlaczego ?
Bo jak ucinacie kurze łeb to ona potrafi biegać przez 5 minut, to samo ta ryba.
Ona już nie żyje ale sygnały które mózg puścił docierają do mięsni.
Zgłoś
ala963 2015-10-18, 15:53
Mógłby to być glikol chłodzony jak w zwykłej zamrażarce, przecież w tych domowych jest koło minus 30 stopni..
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-18, 16:29 2
Podaję hasło: Okoń
Zgłoś
Miecz 2015-10-18, 17:06 11
Ale co? Ale jak? I ona to przeżyła bez żadnych efektów ubocznych w mózgu? Nie chce np. zagłosować za tydzień na PiS?
Zgłoś
miskolabor 2015-10-18, 17:12
Na moje oko to ten płyn o tej niskiej temperaturze poddawany jest też drganiom ultradźwiękowym. Drgania to taki klucz do wszystkiego, ale to tylko taka moja wizja świata.
Zgłoś
Niratic 2015-10-18, 18:10
Ma ktoś jakiś link do filmu? Ten nie działa.
Zgłoś
~PowerBoBass 2015-10-18, 19:19
Niratic napisał/a:

Ma ktoś jakiś link do filmu? Ten nie działa.

Jasne: www.sadistic.pl/383489.htm
Zgłoś
Bazoooka 2015-10-18, 19:55
dużo ciekawsze są przypadki ludzi którzy wpadli pod lód i przebywali w wodzie kilkanaście minut a po ich wyciągnięciu i ogrzaniu nic im nie było (to się chyba zwie szok termiczny i wtedy mózg oraz wszystkie funkcje życiowe ulegają bardzo dużemu zwolnieniu, nie bez przyczyny ludzi się schładza do poważnych operacji)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem