Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Payan 2025-04-03, 22:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Geraldinio 2025-04-04, 1:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-04, 5:15
Geraldinio napisał/a:

Czyli poza obrażaniem to nie masz ŻADNYCH dowodów, tak myślałem, nie mam więcej pytań.
Tak samo jak Kaczyński to gej i psychopata, Mentzen to debil większy niż Duda, tak po prostu jest, wejdź sobie prawacki geju do internetu i poczytaj.

Jak już jesteś taki biegły w polityce to dodaj, że Tusk to największy demokrata jakiego Polska na świat wydała. Że Giertych to wybitny prawnik o nieposzlakowanej opinii. Że kierwiński nigdy się nie napił,a Nitras nie zjeżdżał po białej łące. No i na koniec koniecznie że OTUA bon Wałęsa przeskoczył mur i obalył komunę.
Zgłoś
darayavahus 2025-04-04, 6:55 1
Zgłoś
Y3bacYeroslawaiputlera 2025-04-04, 8:59
Zgłoś
turor 2025-04-04, 9:10 1
Geraldinio napisał/a:

Czyli poza obrażaniem to nie masz ŻADNYCH dowodów, tak myślałem, nie mam więcej pytań.

Tak samo jak Kaczyński to gej i psychopata, Mentzen to debil większy niż Duda, tak po prostu jest, wejdź sobie prawacki geju do internetu i poczytaj.

Gość w jednej wypowiedzi pisze, że obrażanie to brak dowodów po czym wyzywa polityków których nie toleruje :

Zacznijcie w tej peowskiej trolowni czytać sobie nawzajem swoje wpisy i zatrudnijcie kogoś, żeby je wam tłumaczył

Dziś piątek.
Ściągnij z nosa gile i napluj tą mieszaniną matce w twarz, żeby do niedzieli starczyło.
Zgłoś
t3mp 2025-04-04, 15:09
typowo, tylko rudy dostał wpir*** xD
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem