Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sztuka dziennikarska
BigLebovsky • 2025-04-03, 16:29
Trochę niemiaszki zniekształcają obraz ale wuj z tym. Oglądać do końca.

Ten kto liczył na końcu na Monikę Olejnik do piekła!

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zmieniono 1 razy Zgłoś
elim 2025-04-03, 20:30
Tylko nie róbcie tak w Hiszpanii bo was aresztują tak jak kolesia z tego filmiku

Zgłoś
Arathnmor 2025-04-03, 20:41
Które to koło po internetach zatacza?

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-03, 22:06 1
Geraldinio napisał/a:

Tak, to oficer reżimu dyktatury Tuska, która bezczelnie zlikwidowała demokrację zakazując pisowi kradzieży miliardów i przejęcia kontroli nad sądownictwem.
No k🤬a dramat, przecież im się to po prostu należało!!!

Posłuchaj pryszczaty debilu. Weź sobie sprawdź w internetach kim jest Olejnik,i z jakiej rodziny pochodzi. Obejrzyj sobie video jak z Urbanem (tym uszatym czerwonym śmieciem) się po mieście wozi. Tego nie trzeba udowadniać! To po prostu jest.

podpis użytkownika

Zgłoś
Payan 2025-04-03, 22:06 1
Love_is_Love napisał/a:

J🤬a ruś

Zj🤬i ci wieczór. 😅
Zgłoś
Geraldinio 2025-04-04, 1:09
A4boNla3hon3 napisał/a:

Napisz że jest obiektywna.
Zj🤬y psychicznie to jesteś ty i twoje przyjmowanie sm🤬chów i kozojebców których broni towarzysz Olejnik.
Tatuś był dobrym towarzyszem córeczkę wychował jako dobrą gorliwą towarzyszkę więc nie p🤬l o zaj🤬iu psychicznym bo każdy kto współpracował z partią był przeciwko Polakom.

Czyli poza obrażaniem to nie masz ŻADNYCH dowodów, tak myślałem, nie mam więcej pytań.

[ Dodano 2025-04-04, 01:12 ]
BigLebovsky napisał/a:

Posłuchaj pryszczaty debilu. Weź sobie sprawdź w internetach kim jest Olejnik,i z jakiej rodziny pochodzi. Obejrzyj sobie video jak z Urbanem (tym uszatym czerwonym śmieciem) się po mieście wozi. Tego nie trzeba udowadniać! To po prostu jest.

Tak samo jak Kaczyński to gej i psychopata, Mentzen to debil większy niż Duda, tak po prostu jest, wejdź sobie prawacki geju do internetu i poczytaj.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-04, 5:15
Geraldinio napisał/a:

Czyli poza obrażaniem to nie masz ŻADNYCH dowodów, tak myślałem, nie mam więcej pytań.
Tak samo jak Kaczyński to gej i psychopata, Mentzen to debil większy niż Duda, tak po prostu jest, wejdź sobie prawacki geju do internetu i poczytaj.

Jak już jesteś taki biegły w polityce to dodaj, że Tusk to największy demokrata jakiego Polska na świat wydała. Że Giertych to wybitny prawnik o nieposzlakowanej opinii. Że kierwiński nigdy się nie napił,a Nitras nie zjeżdżał po białej łące. No i na koniec koniecznie że OTUA bon Wałęsa przeskoczył mur i obalył komunę.

podpis użytkownika

Zgłoś
darayavahus 2025-04-04, 6:55 1
NIe ma o co się kłócić panowie. Dowodów i tak nie znajdziecie. Teczki resortowców dawno spłonęły na postkomunistycznych stosach. Ostała się tylko Wałęsy, w domu kiszczaka, no ale lewaki powiedzą i tak, że to fejk, a Wałęsa to bohater narodowy
Zgłoś
Y3bacYeroslawaiputlera 2025-04-04, 8:59
Russkie to murzyny i brudasy Europy 😎 spalić!
Zgłoś
turor 2025-04-04, 9:10 1
Geraldinio napisał/a:

Gość w jednej wypowiedzi pisze, że obrażanie to brak dowodów po czym wyzywa polityków których nie toleruje :

Zacznijcie w tej peowskiej trolowni czytać sobie nawzajem swoje wpisy i zatrudnijcie kogoś, żeby je wam tłumaczył

Dziś piątek.
Ściągnij z nosa gile i napluj tą mieszaniną matce w twarz, żeby do niedzieli starczyło.
Zgłoś
t3mp 2025-04-04, 15:09
typowo, tylko rudy dostał wpir*** xD
Zgłoś