A polityczne k🤬y karają nas za tworzenie PRAWDZIWEJ sztuki a nie k🤬a kilku kresek + jakieś tornado na kartce..
I gdzie tu sprawiedliwość ? Bazgroły sprzedawają za miliony a nas karają ładnymi kwotami...
I gdzie tu sprawiedliwość ? Bazgroły sprzedawają za miliony a nas karają ładnymi kwotami...

Nie ma się tu czemu dziwić, że więcej jest haseł "chwdp" czy "jp" bo takie coś idzie skrobnać w 5 sek z ręką w kieszeni, natomiast tu mamy do czynienia z czymś pięknym (i pisze to człowiek który ma w dupie te abstrakcyjne obrazy za 5 kwadryliardów USD co są...patowe jak c🤬j)Takie graffy są naprawdę "w dechę"

nie ma to jak kreatywne wykorzystanie istniejących obiektów

i taka sztuka mi się podoba, a nie jakieś bohomazy bez sensu
podpis użytkownika

Parę podobnych tematów już było, postaram się pokazać te których nie znalazłem.
Jak się spodoba to dam więcej

Jak się spodoba to dam więcej

Piąte zdjęcie, ten mural z tym pstryczkiem p🤬lniczkiem jest na mojej ulicy
Nie wiem po co napisałem i tak pewnie macie to w c🤬ju

Nie wiem po co napisałem i tak pewnie macie to w c🤬ju

podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Jak dla mnie takie zdjęcia definiują pojęcie sztuki. Wielki szacunek dla tych osób, muszą mieć niesamowitą wyobraźnie i sposób widzenia świata skoro dostrzegają w "normalnych" sytuacjach takie możliwości. Śmieszą mnie natomiast te żałosne postacie z pop-kultury, które jeszcze śmią się nazywać wielkimi artystami. Przy osobach co tworzyły te rysunki/obrazy/graffiti to mogą im co najwyżej buty czyścić. Piwko!

graficiarze, wandale, bandyty łyse! To wszystko ćpuny łyse kibole-faszyści robio! Zostawić ściany szare w naszych szarych miastach!