P.S. Mozę Ci się kończy nazwisko na -ski, szlachcic z dupy wzięty.
ps. Co do hejterów - to że ktoś poświęca czas żeby coś nagrać/zrobić nie znaczy że każdy komentarz musi być "super" "oby tak dalej" - jeżeli coś jest słabe to się to po prostu pisze.

Mam w dupie wasze zdanie, serio. Mi te filmiki latają koło c🤬ja.
I popieram KiKiZ, każdy ma prawo napisać co sądzi - po to są komentarze... Nie tylko słodzić jakie to śmieszne i zabawne.

Cóż, może i ten szwagier wygląda jak wieśniak (którego ma grać), ale ten drugi, c🤬j wie jak on się nazywa, wygląda bardzo normalnie, za cholerę nie pasuje.
Mam w dupie wasze zdanie, serio. Mi te filmiki latają koło c🤬ja.
I popieram KiKiZ, każdy ma prawo napisać co sądzi - po to są komentarze... Nie tylko słodzić jakie to śmieszne i zabawne.
Prawdziwa kobieta sadola.
"ty ale ja przyszedłem. "

podpis użytkownika
Sam się pod tym podpisz

Pozdrawiam
adek jakbys nie zrozumial to slowo gimby bylo porownaniem do osob ktre nie maja co robic siedza caly dzien przed kompem i ciesza sie z filmikow gdzie 2 chlopow pije "wodke" bluznia i nie potrafia zlozyc poprawnego zdania badz zdania bez "k🤬a, ja p🤬le itp itd" a jezeli naprawde masz 23 i jara cie takie cos no to zycze Ci powodzenia. Tak sie zastanawiam czy jezeli smieszy cie, to czy z takim akcentem i bluzgami jak w tych filmikach rozmawiasz z dziewczynami albo z mama? Wydaje mi sie ze jestes troche wyrosnietym 16-latkiem ktory chcial zablysnac;]
Pozdrawiam
Owszem śmieszy mnie, bo mam poczucie humoru. A z tym przerośniętym 16latkiem to tak napisałeś bo tak trzeba? Każdy kto piszę, że ma więcej niż 20 lat, podaję się za małolata?.... no k🤬a mac. Mam tyle lat ile napisałem .... chyba, że coś mi się w obliczeniach poj🤬o.
Również pozdrawiam
podpis użytkownika
Sam się pod tym podpisztaka kobieta ktora bedzie dobra kochajaca zona, wierna madra pragnaca sukcesow itp itd zobaczysz czy bedzie sie smiac czy plakac z tak niskiego poziomu. Bez obrazy takie typu filmiki sa dla chamow w czarnych BMW z dziurawym tlumikiem i czarnym plastikiem zamiast szyb. Ich produkcja jest cos w stylu "kazetem teraz" zeby dzieci mogly puscic ten filmik na swoich iphone 5. A i poczucie humoru polega na tym ze jezeli robisz cos opowiadasz zart to trafia do kazdego odbiorcy nie zaleznie czy jest ze wsi z miasta jest biznesmenem czy biedakiem;] takie cos jest dobrym zartem. I szanuje zdanie innych ze jezeli pisze takie cos to jestem hejtem ktory tylko hejtuje a sam nie potrafi nagrac czegos swojego. Owszem nie potrafie bo niestety nie zostalem obdarzony piekna modelowa twarza :] (lekcja dystansu do siebie)
Znowu pozdrawiam;]