📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

kalnex12 popieram! najlepiej bedzie "gimby od szwagra" jak znajdzicie sobie inna strone i tam bedziecie sie katowac tym syfem!

@kalnex12, proszę, podziel się jakimś materiałem na wysokim poziomie, który śmieszy ludzi dojrzałych i poważnych.

Co do trendow to wszedzie tak jest, i kazdy ma swoja opinie bazowana na dzisiejszych trendach. Chcesz spokoju to zarob, wybuduj dom w lesie i tak nikt ci dupy nie bedzie zawracal. Ja tak przynajmniej zrobie ;]
widze ze masz poczucie humoru na niskim poziomie jezeli smieszy cie picie wodki bluzgi i beznadziejna fabula no to ok kazdy co kto lubi. Poczuciem humoru tego typu filmikow nie mozna nazwac, to nie jest smieszne to jest glupie i beznadziejne. Mam prosbe do Ciebie zrob dla mnie takie doswiadczenie pusc ten filmik dziewczynie ktora jest na wysokim poziomie np;
taka kobieta ktora bedzie dobra kochajaca zona, wierna madra pragnaca sukcesow itp itd zobaczysz czy bedzie sie smiac czy plakac z tak niskiego poziomu. Bez obrazy takie typu filmiki sa dla chamow w czarnych BMW z dziurawym tlumikiem i czarnym plastikiem zamiast szyb. Ich produkcja jest cos w stylu "kazetem teraz" zeby dzieci mogly puscic ten filmik na swoich iphone 5. A i poczucie humoru polega na tym ze jezeli robisz cos opowiadasz zart to trafia do kazdego odbiorcy nie zaleznie czy jest ze wsi z miasta jest biznesmenem czy biedakiem;] takie cos jest dobrym zartem. I szanuje zdanie innych ze jezeli pisze takie cos to jestem hejtem ktory tylko hejtuje a sam nie potrafi nagrac czegos swojego. Owszem nie potrafie bo niestety nie zostalem obdarzony piekna modelowa twarza :] (lekcja dystansu do siebie)
Znowu pozdrawiam;]
taka kobieta ktora bedzie dobra kochajaca zona, wierna madra pragnaca sukcesow itp itd zobaczysz czy bedzie sie smiac czy plakac z tak niskiego poziomu. Bez obrazy takie typu filmiki sa dla chamow w czarnych BMW z dziurawym tlumikiem i czarnym plastikiem zamiast szyb. Ich produkcja jest cos w stylu "kazetem teraz" zeby dzieci mogly puscic ten filmik na swoich iphone 5. A i poczucie humoru polega na tym ze jezeli robisz cos opowiadasz zart to trafia do kazdego odbiorcy nie zaleznie czy jest ze wsi z miasta jest biznesmenem czy biedakiem;] takie cos jest dobrym zartem. I szanuje zdanie innych ze jezeli pisze takie cos to jestem hejtem ktory tylko hejtuje a sam nie potrafi nagrac czegos swojego. Owszem nie potrafie bo niestety nie zostalem obdarzony piekna modelowa twarza :] (lekcja dystansu do siebie)
Znowu pozdrawiam;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie