Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Szwecja w ogniu
konto usunięte • 2013-05-24, 23:24

Reportaż z dnia wczorajszego, najgorszego pod względem zamieszek dla Sztokholmu.

Dzisiaj sz🤬i wysypali się na ulicę już piątą noc z rzędu, policja zaczyna się bać, tak samo jak i całe społeczeństwo.
Ja tego k🤬a nie rozumiem, gdzie oni mają wojsko?!? Przecież jakby chcieli to mogliby to nawet podciągnąć pod zamach(jeśli się mylę, to niech mnie ktoś poprawi), cokolwiek żeby tylko uspokoić tą dzicz.
A Wy? Jakie macie pomysły?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-25, 2:49 4
Ja mam tylko jeden pomysl > walić z ostrej..... tyle w temacie
Zgłoś
cerastes 2013-05-25, 2:50 2
DUST DEVIL największy zwolennik UE nagle przeciwko Francji i UK gdzie podobno studiuje, teraz jak jest źle to się odwraca od wspaniałej Brukseli.. Poglądy trąbki powietrznej (dust devil) są tak zmienne jak wiatr, w którym kierunku wieje tam i on ze swoimi mądrościami.. jeszcze 4 miechy temu, to był wielki zwolennik multikulti engela-marka, bo to nowoczesność.. Żałosny gość. Właśnie tacy jak on doprowadzają społeczeństwa do ruiny, forsują głupie poglądy i kierunki myślenia.... a jak się system sypie to go nie ma, on już inaczej myśli..

tak się kończą nieodpowiedzialne pomysły lewicowych baranów
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 3:14 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 7:33 1
Panie i panowie szykuje się powtórka z historii. W przeciągu kilkunastu lat wojna jest nie unikniona.
Zgłoś
Shaggy93 2013-05-25, 7:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Morgennes 2013-05-25, 8:09 1
To było do przewidzenia że multikulti odbije się wszystkim ciężką czkawką.
Zgłoś
Hedonic 2013-05-25, 8:36
Moim zdaniem tyłki ruszyć powinni Szwedzi z dziada pradziada i rozprawić się z gówniarzami. Sytuacja jest analogiczna do zamieszek w Londynie, tam rozróby też spowodowali imigranci niezasymilowani. Porządek na własną rękę zaczęła wprowadzać organizacja zrzeszająca osoby o antymuzułmańskich poglądach.
Zgłoś
OstatniLogin1987 2013-05-25, 8:41 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 10:05
Zgłoś
S.W.A.T 2013-05-25, 10:31 5
Czekam aż powstanie jakaś nieislamska grupa terrorystyczna, która będzie wysadzać meczety itp.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 11:00
Zgłoś
4x4offroad 2013-05-25, 11:32
się porobi,w Szwecji jest bardzo wielu skinheadów,poczekajmy aż uderzą
Zgłoś
Dildowagins 2013-05-25, 11:33
Zachciało się UE i integracji to maja teraz! (:

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 11:52 1
Zgłoś
kapral 2013-05-25, 12:22 1
Zapraszamy wszystkich brudasów.. ekhm muzułmanów do Polski!

Przygotowaliśmy dla was Pakiet Socjalny:

Aby wam pomóc, wyszkoliliśmy całą, można powiedzieć armię, przewodników:

Pracę i warunki mieszkalne godne niemieckich standardów:

zapraszamy!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem