Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:14
Szwecja zyskuje tytuł światowej stolicy gw🤬tu
konto usunięte • 2013-07-27, 18:22
Szwecja zyskała tytuł światowej stolicy gw🤬tu. Zgadniecie kto im w tym pomógł? Oto link do artykułu Artykuł
Dla osób, które niekoniecznie mają ochotę zagłębiać się w obcojęzyczny artykuł mały skrót:
-Muzułmaniet stanowią 6% populacji Szwecji.
-Aż 77% gw🤬tów w tym kraju jest popełniana właśnie przez nich.
-Jedna na cztery Szwedki zostanie zgw🤬cona (ilość napaści seksualnych wzrasta o 500%).
-W lipcu poprzedniego roku z Sztokholmnie zgłaszano średnio 5 gw🤬tów DZIENNIE.

Tabelka (języka nie znam ale domyślam się, że chodzi o ilość gw🤬tów popełnionych w ciągu roku):

A w mediach cisza... zastanawiam się co oni będą musieli zrobić, żeby powstał jakikolwiek odzew ze strony władz. Chyba prędzej sami Szwedzi złapią za to, co będą mieli pod ręką i sami zaczną wymierzać sprawiedliwość (niesprawiedliwość również )
Tłumaczenie własne na szybko, więc jeśli widzicie jakieś błędy albo chcielibyście coś dodać do tłumaczenia to dajcie znać.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-28, 3:27 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kapral 2013-07-28, 8:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-28, 9:20
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-28, 11:00 2
Informacje o populacji z wikipedi.
Nawet jezeli dane sa niedokladne to o ile mozna sie k***** pomylic?

Zgłoś
rew123321 2013-07-28, 11:09
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-28, 11:23 1
rew123321 napisał/a:

kraj stolicą....

hahhaha co za tępak
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-28, 11:46
rew123321, na Twój post zareagowałem minutą ciszy...

kapral, temat wrzuciłem do działu "Absurdy życia codziennego" Ten dział jest chyba stworzony po to, żeby dostarczać tego typu informacje.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-28, 11:57
Ja się tylko zastanawiam czy dożyję tego dnia w którym normalni ludzie zrozumieją, że tego nie można traktować jako religię tylko jako organizację zbrodniczą nawołującą do nienawiści i przemocy i stawiać ją na równi z nazizmem i komunizmem.
Jedyne co potrafią to drzeć mordy o tolerancję a sami tej tolerancji nie potrafią okazać innym...pier...leni hipokryci!
Nie jestem jakimś katolickim ortodoksem, w kościele bywam sporadycznie ale powiem szczerze, że wolę mieszkać w kraju katolickim bo tutaj nikt mnie nie pobije za to, że zjadłem mięso w piątek, nie poszczę przed świętami i nikt mi za to nie zetnie głowy.
Zgłoś
kubawislak 2014-01-03, 21:34 10
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 21:37 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 21:51 4
Multikulti się zachciało, niech płaczą teraz. Szczęście dla nich takie, że SDL zyskuje coraz większe poparcie to może uda im się pozbyć tego brudu.
Zgłoś
Akki11 2014-01-03, 21:54
To chyba rolnicy te statystyki robili, w miastach przecież ciężko o kozy
Ktoś im powinien wbić do głowy że nie są u siebie i powinni się zachowywać jakby byli u gości, to znaczy z kulturą i dostosowując się do gospodarza.
Zgłoś
____ 2014-01-03, 21:56
Zgłoś
~DMT 2014-01-03, 22:00
Chyba trzeba będzie tam sobie zrobić wycieczkę....
Zgłoś
Ptoon 2014-01-03, 22:27
Bzdura Elin Krantz żyje i jest użytkownikiem sadistic'a... Ma nawet swoje zdjęcie na awatarze! Świetna dupa *wink wink*
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem