Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
"Szef Sztokholmskiej policji ogłosił że nie będą walczyć z (muzułmańskimi) zamieszkami, Szwedzcy nacjonaliści zaczęli organizować patrole. Muzułmańscy imigranci, w największej liczbie Somalijscy, rozpoczynają zamieszki i podkładają ogień od niedzielnej nocy.

Raporty które zostały opublikowane w internecie mówią że duża liczba Szwedów teraz patroluje Sztokholm i walczy z muzułmańskimi zamieszkowiczami."

Kto by się spodziewał że Szwedzi zaczną sami robić porządki? Mówi się tyle o ich socjalistycznych pozostałościach behawioralnych i post-marksistycznym myśleniu a okazuje się że potrafią sobie radzić z brudastwem.

Ratilt napisał/a:

Nie przetłumaczyłeś jeszcze ostatniego, jakże istotnego zdania:

Szwedzkie media twierdzą że duża liczba policji została zmobilizowana by powstrzymać "grupę 50 prawicowych ekstremistów" przed patrolowaniem ulic Tumby i przedmieść Sztokholmu.

źródło: topconservativenews.com/2013/05/swedish-nationalists-reportedly-battli...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-25, 13:37 48
@up
Zawsze nienawidziliśmy c🤬tych
Zgłoś
Matikens 2013-05-25, 13:38 8
Wspierajcie Swedish Defence League, niech chłopaki wiedzą że my Polacy jesteśmy z nimi, nie możemy im pomóc ale sam fakt że interesujemy się nimi i ich krajem dużo dla nich znaczy i motywuje ich to do działania. Dzisiaj oni jutro my. Pamiętajcie o tym!
Zgłoś
BitNight 2013-05-25, 13:39 5
I bardzo dobrze. W końcu ktoś stanął przeciw tej hołocie.Chociaż nie spodziewałem się nigdy, że to akurat Szwedzi będą.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-25, 13:39 3
Zawsze powtarzałem że nastąpi taki momenty,kiedy europejskie ulice będą usłane pomnikami Breivika.
Zgłoś
Policeman 2013-05-25, 13:39
Szwedzcy nacjonaliści, 12-chłopa, przystępują do ofensywy, będą pisać krytykujące islam komentarze...na metinie, w nocy.
Zgłoś
Hannibal_PL 2013-05-25, 13:41 1
Tak z ciekawości wszedłem na pejsowate tvn24 i się k🤬a nie zawiodłem. ,,Imigranci wywołują zamieszki" Ja p🤬le. J🤬a propaganda. Dziennikarskie manipulanckie k🤬y. Zero informacji o kozojebach.
Link

podpis użytkownika

cycki! <3
Zgłoś
herbalix 2013-05-25, 13:43 4
jakby się tak podziało, że straciłbym pracę i nie miał z czego żyć to bym tam pojechał się z nimi nap🤬lać. szwedzi pewnie by się ściepnęli na najemnika z zagranicy. a nawet gdybym dostał tam jakąś odsiadkę, to w szwedzkim pierdlu żyje się pewnie lepiej niż u nas na wolności.

km1991 napisał/a:

Drodzy Szwedzi !

Zapraszamy do Polski na praktyki

już byli - w 1655.
Zgłoś
niepozorny 2013-05-25, 13:43 4
Panowie, powinniśmy utworzyć takie patrole po miastach i prewencyjnie spuszczać wp🤬l za bycie muzułmaninem i c🤬tym. Trzeba lać, lać, lać i nie pozwolić się tu osiedlać temu ścierwu !!!
Zgłoś
Marxe 2013-05-25, 13:43 24
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-25, 13:47
Brawo dla nich ! chociaż sami sobie winni bo wpuścili te kozejebcze ścierwa do siebie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-25, 13:49 4
Z przyjemnością się to czyta jak rodowici europejczycy i cywilizowani ludzie biorą sprawy w swoje ręce i mimo sprzeciwu chorych władz robią swoje .Popieram takie wyczyny godne pochwały i naśladowania w imie normalności i przyszłego pokoju na naszym kontynencie .Aż ma się ochote wesprzeć takie akcje fizycznie .Nasze chłopaki tak samo by postąpiły tylko że w setkach albo i w tysiącach osób ;p.Sądze że obudziliśmy sięza puźno i skończy się to ostrą jadką między fanatycznymi muslimami a resztą cywilizowanych ludzi
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-25, 13:49 2
Zorganizujmy wyjazd i pomóżmy wikingom walczyć z tą zarazą.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-25, 13:54 6
Powiem tak: w normalnych, spokojnych czasach nie chciałbym, by w moim kraju panował nacjonalizm. Ale to nie są spokojne czasy (w sumie, czy naprawdę były takie?) i teraz ta ideologia wydaje się byc jedynym sposobem, by zatrzymac jakoś to szaleństwo.

"Zawsze nienawidziliśmy c🤬tych" Ej, ej! Ale bez takich! A co z polskimi tatarami? Zasymilowani, nienachalni, dodający kolorytu, Polacy wyznający islam. Natrafiłem kiedyś na wzmiankę, że przed rozpoczęciem Drugiej Wojny Światowej chcieli zbudowac sobie meczet w Warszawie, nic specjalnego, miejsce, by się czasem pomodlic. Ale kiedy zaczęło byc jasne, że dojdzie do wojny, wszystkie pieniądze zebrane na budowę oddali na rzecz wojska polskiego.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-25, 13:58
No rzeczywiście po Szwedach nie spodziewałem się takiej inicjatywy. W takich chwilach jeszcze bardziej się ciesze, że urodziłem się Polakiem i u nas tylko cygaństwo jest w większej ilości...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-25, 14:00 4
Czekamy na lewaków, którzy będą opluwać prawicowców za walkę z c🤬tymi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie