👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz napisał/a:
I po świetach
Szkoda że nie miały przyczepionych sani z Mikołajem

edek_kotek napisał/a:
Szkoda że nie miały przyczepionych sani z Mikołajem
Szkoda że nie miały przyczepionych sani z Kaczyńskim

Pyk4s napisał/a:
Drogie dzieci, tak powstaje turystyczna
o czym ty mówisz? tutaj jest prawdziwa dziczyzna a turystyczna to pies z budą...
bhaal110 napisał/a:
kierował sadol, zaczął hamować dopiero jak przejechał co mógł
Jeśli kierował to czemu nie skręcił kierownicą aby upolować jeszcze więcej?

Szkoda, że nie ma nagrania z efektów tego zdarzenia
Zbora6969 napisał/a:
O mogą słuchać radia, a u nas nie
W Polsce maszyniści nie mogą słuchać radia w pociągu?
Arab1311 napisał/a:
Naliczyłem 14 sztuk, niezły wynik
Hodowca dostanie hajs z ubezpieczenia. To nie jest dzika zwierzyna, taką można spotkać raczej na północy Laponii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie