Upadlincy się póki co przydają bo biją onuców a oni są większym złem
co do białorusinów się nie zgodzę - mimo że są pod butem rosji , władza pop🤬lona niczym w rosji ale ludzie są inni - ruscy i ukry to mozna wp🤬lić do jednego wora ale nie białorusinów którzy przeważnie są miłymi ludźmi -
[ Dodano: 2025-07-03, 20:45 ]
sorry - odpowiedziałem nie na ten komentarz
Upadlincy się póki co przydają bo biją onuców a oni są większym złem
W czym niby są lepsi? W razie W jedni będą rabować, gw🤬cić i niszczyć a drudzy będą na żywa piłą ciąć, na widły nabijać i siekierami rąbać. Od Bugu na wschód powinno się zasadzić puszcze. Bezludną.
W czym niby są lepsi? W razie W jedni będą rabować, gw🤬cić i niszczyć a drudzy będą na żywa piłą ciąć, na widły nabijać i siekierami rąbać. Od Bugu na wschód powinno się zasadzić puszcze. Bezludną.
Tak panie Jackowski! bedo bedo
Większość ukrow nie zna ukraińskiego...
Bzdura kompletna. Od 2014 wszyscy Ukraińcy uczą się języka ukraińskiego, a od 2022 roku starają się wcale nie używać rosyjskiego.
Lepiej dla dobra ludzkości żeby to było w onucowie
Lepiej dla dobra ludzkości, żeby to było w Kijowie, i zlikwidowało tego żebraka Zełenskiego, i jego mafię...
[ Dodano: 2025-07-04, 16:31 ]
J🤬 UPAdlinę !!! 🇵🇱🤝🇷🇺
Jeszcze trochę cierpliwości, i Upadliny nie będzie 👍
Lepiej dla dobra ludzkości, żeby to było w Kijowie, i zlikwidowało tego żebraka Zełenskiego, i jego mafię...
Jeszcze trochę cierpliwości, i Upadliny nie będzie 👍
Walisz gruchę do portretu putina? OK! Rozumiem
Walisz gruchę do portretu putina? OK! Rozumiem
Nie, ale po twoich wypowiedziach widzę, że ty walisz konia przed portretem tego banderowca Zelenskiego. Co za wstyd.
Bzdura kompletna. Od 2014 wszyscy Ukraińcy uczą się języka ukraińskiego, a od 2022 roku starają się wcale nie używać rosyjskiego.
Ta. Naucz człowieka 45+ z bezkresow ukraińskich stepów języka.
Ta. Naucz człowieka 45+ z bezkresow ukraińskich stepów języka.
Znam i starszych, którzy się nauczyli.