👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Marka, marka , marka... Większość silników koncernów ma i tak tą samą metodę działania,są zrobione z podobnych materiałów i spalają to samo paliwo. Reklamą tych firm jest to, że każda z nich chwali się "swoimi" przeróbkami i dodatkami, ale i tak większość działa tak samo, a samochody mają się sprzedać.
Więc jedyną dla mnie różnicą pomiędzy samochodami to moc, spalanie i karoseria. Jakieś tuningi i inne duperele, to dla fanatyków w tej dziedzinie.
Uwaga, to jest moje zdanie na ten temat. Dziękuję.
Więc jedyną dla mnie różnicą pomiędzy samochodami to moc, spalanie i karoseria. Jakieś tuningi i inne duperele, to dla fanatyków w tej dziedzinie.
Uwaga, to jest moje zdanie na ten temat. Dziękuję.

Każdy kraj ma swojego tylnonapędowca. Tam Volvo u nas Polonezy i BMW bo blisko do producenta a w Japoni Nissany.

1:19 jakiś debil wykręcił zakrętkę od zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodniczego ?
Też kiedyś tak zrobiłem jak się przegrzał , ale teraz już wiem że trzeba zgasić silnik i zostawić na zapłonie by wentylator ostudził.
@temat:
Naprawdę dobrze im wyszło mimo że są to szwedzi

Też kiedyś tak zrobiłem jak się przegrzał , ale teraz już wiem że trzeba zgasić silnik i zostawić na zapłonie by wentylator ostudził.
@temat:
Naprawdę dobrze im wyszło mimo że są to szwedzi

Panowie z SuperRetards nawet się znaleźli
te "stare Volvo" są grubo porobione, więc nie wiem czego się czepiacie. Pamiętajcie, że Szwecja to rodzimy kraj dla tej marki, więc młodzi pewnie auto odziedziczyli od rodziców, a uwierzcie mi lub nie, ale w Szwecji pod domem stoi nowe i stare Volvo i to w kombi - oni kochają te auta
zresztą jest tył napęd i duży silnik = fun fun fun

Psilocke napisał/a:
Przerabianie na jakikolwiek sportowy sposób, czegoś co ma na sobie napis Volvo, powinno być karane krzesłem elektrycznym.
Volvo + Sport:
bi.gazeta.pl/im/2/7736/z7736642X,Volvo-S60-Racing.jpg
robson.m3rlin.org/cars/wp-content/uploads/2008/02/volvo-c30-rally.jpg

wydrunio napisał/a:
Zajebisty filmik, nie ma to jak kanciaste stare volvo które zjada na starcie wszystkie golfy gti itp samochody dla ludu. Poza tym, szwedzi mają co tuningować, a my? Dostawczego lublina?
Polonezy, Polonezy Caro? Takie auta można dobrze przerobić, jeśli się wie jak

Volvo i dyfer - nie chce mi się sprawdzać na wikipedii i kozaczyć czego to ja nie wiem o samochodach, ale samochody projektowane z myślą o bezpieczeństwie na pewno seryjnie produkowane były tylko przednionapędowe, więc chłopaki musieli nieźle popracować. A filmik też profesjonalna robota, aż miło się ogląda.
Szkoda że nie powstanie polski odpowiednik, no chyba że z poldkami i dużymi fiatami (chociaż w sumie te nasze samochody mają napęd na tył, tylko ciekawe po co).

Pamiętajcie nie liczy się sprzęt tylko pasja. Filmik ma genialny montaż!
Świetny filmik jak i marka.
Piwko w szczególności za pewną S40stkę!
Właśnie zauważyłem w jakiej zajebistej skuterkowej obstawie jedzie owa S40stka. 1.01
Właśnie zauważyłem w jakiej zajebistej skuterkowej obstawie jedzie owa S40stka. 1.01
mxmsas napisał/a:
Świetny filmik jak i marka.
omg jak można się 40stkami podniecać?
najbardziej nie-volvowe modele volvo
połączenie mitasubiszi karisma i reno

Dobre dobre! I nawet SuperRetards sie załapali! Piwerko leci!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie