📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:00
Jaten napisał/a:
Nie mogę rozgryźć jak jest z pasami u kierowcy, pasażer chyba nie ma, nagrywająca, obstawiam, że nie,
Przy prędkości ponad 100km/h pasy zabijają
soten86 napisał/a:
Przy prędkości ponad 100km/h pasy zabijają
Za to brak pasów jest szansą na życie... 🤦♀️
JoSeed napisał/a:
Za to brak pasów jest szansą na życie... 🤦♀️
W przypadku jazdy busem z moim szwagrem to pasy przekroiły by mnie na pół nie polecam:D Kiedyś wyląduje na sadolu albo my albo piesi którzy uciekają z chodnika bo szwagrowi się spieszy.
soten86 napisał/a:
W przypadku jazdy busem z moim szwagrem to pasy przekroiły by mnie na pół nie polecam:D Kiedyś wyląduje na sadolu albo my albo piesi którzy uciekają z chodnika bo szwagrowi się spieszy.
Pamiętaj, dokumentuj każdą jazdę! 😎
soten86 napisał/a:
Kiedyś na rehabilitacji leżałem na sali z gościem na wózku( około 30) Podczas wypadku nie miał pasów z wyleciał przez okno i upadł plecami na kamień. Nie miał nawet mimowolnych spięć ( spastyk) i mu nogi usychały , duże problemy z odleżynami na dupie od wózka mimo specjalnych poduszek. Także ten. Jedyne co zabija to brawura , za dużo koni a nie pasy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie