Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:00
TwójCzarnyPan Dzisiaj 11:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Antymajka Dzisiaj 11:32
Front mają z głowy
Zgłoś
soten86 Dzisiaj 11:46
Jaten napisał/a:

Nie mogę rozgryźć jak jest z pasami u kierowcy, pasażer chyba nie ma, nagrywająca, obstawiam, że nie,

Przy prędkości ponad 100km/h pasy zabijają
Zgłoś
JoSeed Dzisiaj 11:48 2
soten86 napisał/a:

Przy prędkości ponad 100km/h pasy zabijają

Za to brak pasów jest szansą na życie... 🤦‍♀️
Zgłoś
MDR Dzisiaj 11:55
Tydzień 46.
Populacja kacapów zmniejsza się...
Zgłoś
soten86 Dzisiaj 11:57 1
JoSeed napisał/a:

Za to brak pasów jest szansą na życie... 🤦‍♀️

W przypadku jazdy busem z moim szwagrem to pasy przekroiły by mnie na pół nie polecam:D Kiedyś wyląduje na sadolu albo my albo piesi którzy uciekają z chodnika bo szwagrowi się spieszy.
Zgłoś
PLPsycho Dzisiaj 12:14 2
Już się bałem, że nic się nie stanie
Zgłoś
JoSeed Dzisiaj 12:14
soten86 napisał/a:

W przypadku jazdy busem z moim szwagrem to pasy przekroiły by mnie na pół nie polecam:D Kiedyś wyląduje na sadolu albo my albo piesi którzy uciekają z chodnika bo szwagrowi się spieszy.

Pamiętaj, dokumentuj każdą jazdę! 😎
Zgłoś
nastarkill Dzisiaj 12:59 1
soten86 napisał/a:

Kiedyś na rehabilitacji leżałem na sali z gościem na wózku( około 30) Podczas wypadku nie miał pasów z wyleciał przez okno i upadł plecami na kamień. Nie miał nawet mimowolnych spięć ( spastyk) i mu nogi usychały , duże problemy z odleżynami na dupie od wózka mimo specjalnych poduszek. Także ten. Jedyne co zabija to brawura , za dużo koni a nie pasy.
Zgłoś
placek Dzisiaj 13:04
przepite i przecpane mózgi
Zgłoś
janiestad666 Dzisiaj 13:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JoSeed Dzisiaj 13:37
Zgłoś
KurwaMać Dzisiaj 13:38
Lubię szczęśliwe zakończenie
Zgłoś
janiestad666 54 minuty temu
Zgłoś
piterzaut 6 minut temu
chyba za długo oglądam Sadola, bo przy takich filmikach mógłbym wyłączyć dźwięk, a i tak na 99% będę wiedział ,że to Rosjanie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem