Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:18
~Beny 2015-04-22, 19:55 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
!Timon 2015-04-22, 20:05 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 20:06 1
Wszyscy się tak boją tych ruskich, że jak wybuchnie wojna to nas "rozniosą" :/ nie wiem ale ja uważam że oni sami się pozabijają zanim do nas dojdą zastanawiam się po co im pasy, światła, znaki, przepisy jak i tak mają to w du..e i zachowują się jak na sawannie...
Zgłoś
666WalczaK666 2015-04-22, 20:10 1
To w koncu czyja wina winniejsza eksperci ?
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 20:17
jebnął jak gołąb o parapet
Zgłoś
kam332 2015-04-22, 20:30
666WalczaK666
Wina kierowcy samochodu, ale kierowca samochodu ma 1000-1500 kg przewagi nad motocyklistą.
Mam nadzieję, że nikogo z sadola nie zobaczę tutaj jak fruwa z motocyklem.
Ja to się tu tyle już wypadków naoglądałem, że jak jadę 2-pasmówką to patrzę tylko, żeby gość na pasie obok nie zahamował i nie zaczął wpuszczać nagle pieszych.
Mam nadzieję, że motocykliści z sadola trochę zwolnią, bo widzą jak to się kończy.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 20:31
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 20:40
Zgłoś
Vito Corleone 2015-04-22, 20:45
Wungla do serwerowni nie dostarczyli znów?
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 21:01
@lapps

Ale typek z auta nie miał prawa tu skręcać!!! W myśl przepisów w ruchu prawostronnym wyprzedza się z lewej stronym bez winy motocyklista nie jest, ale gdyby nie to, że kierowca suva złamał 2 przepisy naraz to by tego wypadku nie było!
Zgłoś
Symbian 2015-04-22, 21:12
idioci zobaczcie że samochód nie miał prawa skręcić tam gdzie skrecał ponieważ była linia podwójnie ciągła .
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 21:22 2
Zgłoś
Nerfpl 2015-04-22, 22:01
Tak się kończy skręcanie z nieodpowiedniego pasa. W lewo skręca się z lewego. Moim zdaniem samochód wymusił pierwszeństwo. Wbił się na lewy pas gdy nie miał go "wolnego". Tak się nie robi. Najpierw zmieniasz pas, w tym wypadku, na lewy a później rozpoczynasz manewr skręcania. Przy każdej zmianie pasa obowiązuje zasada ustąpienia pierwszeństwa
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 22:05
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem