📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:18
Wszyscy się tak boją tych ruskich, że jak wybuchnie wojna to nas "rozniosą" :/ nie wiem ale ja uważam że oni sami się pozabijają zanim do nas dojdą
zastanawiam się po co im pasy, światła, znaki, przepisy jak i tak mają to w du..e i zachowują się jak na sawannie...
666WalczaK666
Wina kierowcy samochodu, ale kierowca samochodu ma 1000-1500 kg przewagi nad motocyklistą.
Mam nadzieję, że nikogo z sadola nie zobaczę tutaj jak fruwa z motocyklem.
Ja to się tu tyle już wypadków naoglądałem, że jak jadę 2-pasmówką to patrzę tylko, żeby gość na pasie obok nie zahamował i nie zaczął wpuszczać nagle pieszych.
Mam nadzieję, że motocykliści z sadola trochę zwolnią, bo widzą jak to się kończy.
Wina kierowcy samochodu, ale kierowca samochodu ma 1000-1500 kg przewagi nad motocyklistą.
Mam nadzieję, że nikogo z sadola nie zobaczę tutaj jak fruwa z motocyklem.
Ja to się tu tyle już wypadków naoglądałem, że jak jadę 2-pasmówką to patrzę tylko, żeby gość na pasie obok nie zahamował i nie zaczął wpuszczać nagle pieszych.
Mam nadzieję, że motocykliści z sadola trochę zwolnią, bo widzą jak to się kończy.
@lapps
Ale typek z auta nie miał prawa tu skręcać!!! W myśl przepisów w ruchu prawostronnym wyprzedza się z lewej stronym bez winy motocyklista nie jest, ale gdyby nie to, że kierowca suva złamał 2 przepisy naraz to by tego wypadku nie było!
Ale typek z auta nie miał prawa tu skręcać!!! W myśl przepisów w ruchu prawostronnym wyprzedza się z lewej stronym bez winy motocyklista nie jest, ale gdyby nie to, że kierowca suva złamał 2 przepisy naraz to by tego wypadku nie było!
idioci zobaczcie że samochód nie miał prawa skręcić tam gdzie skrecał ponieważ była linia podwójnie ciągła .
Tak się kończy skręcanie z nieodpowiedniego pasa. W lewo skręca się z lewego. Moim zdaniem samochód wymusił pierwszeństwo. Wbił się na lewy pas gdy nie miał go "wolnego". Tak się nie robi. Najpierw zmieniasz pas, w tym wypadku, na lewy a później rozpoczynasz manewr skręcania. Przy każdej zmianie pasa obowiązuje zasada ustąpienia pierwszeństwa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie