Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szybki i obcisły
kedzior242 • 2024-07-18, 9:12
Uwaga: Materiał bez drastycznych treści no.. poza robieniem k🤬y z przepisów drogowych.
Film wrzucam głównie w celach szerzenia przemocy drogowej wobec upośledzonych użytkowników sportowych ,,kolarek".
Trzymam kciuki, że w niedalekiej przyszłości zobaczymy autora w innym dziale naszego portalu

Zmieniono 2 razy Zgłoś
MYKELE 2024-07-18, 23:38
Mar1an napisał/a:

Doceniam parę w nogach ale... przez taką sp🤬olinę kiedyś jakiś kierowca się wystraszy (bo rzeczona sp🤬olina jebnie w krawężnik wysepki i się wyjebie, lub piach pod przednim kołem zrobi robotę) i ucieknie na chodnik okaleczając niewinną osobę postronną.

Przecież to elektryczne gówno
Zgłoś
AlexUnder 2024-07-19, 1:10
Ten wyprzedza na żyletkę ale ty masz się trzymać 1.5 metra od niego...
Zgłoś
xBLOODLINEx 2024-07-19, 1:31
dobrze przynajmniej pookazuje śmieciom bojącym się jeździć autem że rower ich wyorzedza
Zgłoś
żmij 2024-07-19, 7:42 1
xBLOODLINEx napisał/a:

dobrze przynajmniej pookazuje śmieciom bojącym się jeździć autem że rower ich wyorzedza

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Snajkers 2024-07-20, 9:24 1
Z taką jazdą jego dni są policzone. Kwestia czasu jak zobaczymy go na hardzie. Oby jak najszybciej
Zgłoś
Diux 2024-11-20, 17:36
Kiedyś pip🤬lałem kolażówką po Sandomierzu i mi fotoradar błysnął.

podpis użytkownika

ZERO TOLERANCJI
Zgłoś