Co za k🤬a łeb. Ty jedno, a łeb drugie. Piszesz, a nie masz pojęcia o czym.
Żadna ubezpieczalnia nie zapłaci za taką akcję. Jest to "wyraźne zaniedbanie ze strony kierowcy" więc odmowa wypłaty odszkodowania jest pewna
Takich sytuacji na rozldaunkach pod sklepami jest mnóstwo
Wyjdz z piwnicy i zobacz. Nie będziesz "taki podejrzliwy"
Grzeczniej, kmiotku. Pisałeś, ślepoto, że na pace jest też inny towar, i moja odpowiedź do ciebie się tego tyczyła. Nie odpowiadaj za innych, bo z twoim rozumkiem, to możesz reprezentować dżdżownicę w kompoście

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówGrzeczniej, kmiotku. Pisałeś, ślepoto, że na pace jest też inny towar, i moja odpowiedź do ciebie się tego tyczyła. Nie odpowiadaj za innych, bo z twoim rozumkiem, to możesz reprezentować dżdżownicę w kompoście
Słuchaj pecie, nie będę Cię publicznie gasił, bo jednak darzę Cię pewną sympatią
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Słuchaj pecie, nie będę Cię publicznie gasił, bo jednak darzę Cię pewną sympatią
Ależ nie krępuj się, nerwusku. Ja nie kabluję, a sam nie posiadam uprawnień by np. zablokować komuś konto, więc możesz czuć się bezpiecznie, jak wśród swoich

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówAleż nie krępuj się, nerwusku. Ja nie kabluję, a sam nie posiadam uprawnień by np. zablokować komuś konto, więc możesz czuć się bezpiecznie, jak wśród swoich
Ale ja naprawdę Cie szanuje. Takie osoby są wartościowe dla sadola. Jest ich co raz mniej. I to jest przykre. Więc chociaż się nie zgadzam z Tobą i uważam, że tutaj akurat nie masz racji, to odpuszczam. 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.