📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Dostojny napisał/a:
Grzeczniej, kmiotku. Pisałeś, ślepoto, że na pace jest też inny towar, i moja odpowiedź do ciebie się tego tyczyła. Nie odpowiadaj za innych, bo z twoim rozumkiem, to możesz reprezentować dżdżownicę w kompoście
Słuchaj pecie, nie będę Cię publicznie gasił, bo jednak darzę Cię pewną sympatią
Driver19cm napisał/a:
Słuchaj pecie, nie będę Cię publicznie gasił, bo jednak darzę Cię pewną sympatią
Ależ nie krępuj się, nerwusku. Ja nie kabluję, a sam nie posiadam uprawnień by np. zablokować komuś konto, więc możesz czuć się bezpiecznie, jak wśród swoich

Dostojny napisał/a:
Ależ nie krępuj się, nerwusku. Ja nie kabluję, a sam nie posiadam uprawnień by np. zablokować komuś konto, więc możesz czuć się bezpiecznie, jak wśród swoich
Ale ja naprawdę Cie szanuje. Takie osoby są wartościowe dla sadola. Jest ich co raz mniej. I to jest przykre. Więc chociaż się nie zgadzam z Tobą i uważam, że tutaj akurat nie masz racji, to odpuszczam. 😉
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie