Cfaniak w sls:D
podpis użytkownika
J🤬
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Konto usunięte
2012-07-14, 9:11
A gdzie jest napisane, że musi wysiadać z samochodu? nic nie musi...nie chce się to się nie wysiada. Sami k🤬a specjaliści.
P.S. A panowie pałkarze jakoś bardzo niepewni w głosie byli.
Konto usunięte
2012-07-14, 9:12
Zmartwili mnie panowie policjanci, do zwykłego "panie kierowco" się sadzą a tutaj jacyś tacy nieśmiali.
bartoszbarto napisał/a:
ale mi was szkoda ludzie, zazdrość zżera, co? Zamiast siedziec na zasilku i czas marnowac do pracy byscie sie wzieli tez byscie takimi jezdzili
Jakoś nikt nie wspomniał wyżej o samochodzie
podpis użytkownika
Emerytowany saren
Ale wyj🤬 jak z procy na koniec .
Rems napisał/a:
gdybym miał taką furę to też bym zap🤬lał i c🤬j w dupę wszystkim zazdrośnikom!
BTW j🤬 pkty karne bo to jakieś nieporozumienie jest... koleś, który uciekał przed niebieskimi pod prąd na rondzie i drodze ekspresowej.... złapany dopiero jak rozj🤬 auto dostał 10k kary i uwaga... 0 pktów karnych a koleś, który czasem przyciśnie, ale tam gdzie można to już jest gnębiony i może stracić prawko.
gdzie sens? gdzie logika?
Na pewno nie w Twojej wypowiedzi wprost z ciemnogrodu

Mam dobry samochód więc mogę zap🤬lać jak głupi i łamać przepisy

Bardzo logiczne i mądre. Bredzisz jak większość piratów drogowych. Przecież czasem można przycisnąć. Można owszem. Ale nie 170 przy 100 ograniczenia. To jest droga publiczna i należy zachowywać przede wszystkim zdrowy rozsądek. Natomiast Twoja wypowiedź rysuje mi Ciebie jako przygłupiego zjadacza chleba na poziomie JP itp.
A co do sytuacji na filmie. Koleś rzeczywiście cwaniakował. Teksty typu "nie chce mi się" nie świadczą o wysokiej kulturze. I nie ważne czy jedzie sls-em czy starym golfem. Tego u nas na drogach najbardziej brakuje - kultury osobistej i zdrowego rozsądku.
podpis użytkownika
Emerytowany saren
Konto usunięte
2012-07-14, 10:28
Czytam te wasze pierwsze komentarze i płaczę ze śmiechu.... Wszscy p🤬licie, jakby nie kamera już dawno pies by wziął tą stówę do łapy i nie szczeknął. W jakim wy świecie żyjecie O_O
Zgadzam się z risto88 - nawet zaryzykowałbym stwierdzenie że proszenie "do auta" jest niezgodne z regulaminem policji, a to dlatego że taki delikwent siedzący na tylnym siedzeniu może śmiało wyjąć broń lub kosę i w mgnieniu oka załatwić sprawę bez mandatu...
zonk
2012-07-14, 11:18
Szkoda że nie pojechali za nim i nie doj🤬i k🤬ie znowu.
A co do palantów którzy napisali, że zazdrość nas zżera. Dlaczego taką k🤬ę w drogim mercedesie przepisy mają nie dotyczyć ? Wobec prawa wszyscy powinni być równi.
Konto usunięte
2012-07-14, 11:47
ktos tu wypisuje o kulturze. no dajcie spokoj, w kraju gdzie ludzie zarabiaja po 1200-1500, na kawalerke sie zbiera 30 lat a ktos jezdzi samochodem ktory kosztuje tyle co kilka takich kawalerek nie ma mozliwosci dorobic sie takiej fury nie bedac j🤬ym p🤬lonym zlodziejem ktory okrada wszystko dookola. wiec co tu zalowac
ech gdyby jak pisali wczesniej mandaty byly uzaleznione od zarobkow... chociaz i na to by takie c🤬je znalezli sposob, zaraz by sie okazalo ze jest biedny jak mysz koscielna i samochod pozyczony. co nie znaczy ze nie moznaby go w takim razie zarekwitowac
Konto usunięte
2012-07-14, 12:03
komentator jest najbardziej sfrajerzonym frajerem z całego frajerskiego programu
Kolejny przykład na to, że cwaniaki nie jeżdżą tylko w czarnym BMW... Oni zawsze byli, są i będą niezależnie od marki.
Takie buractwo, co myśli, że jak stać, to może wszystko, to najgorsza gangrena naszego społeczeństwa.
Konto usunięte
2012-07-14, 12:16
Dajcie spokoj Knapikowi. Niewiem czy jeszcze uczy ale uczyl elektrotechniki na PW. Szklo tam czesto gesto latalo
To nie jego wina ze mu ktos daje kartke do czytania z debilnymi tekstami.
@SQT
prawo go dotyczy mandat dostał i punkty też.
Gość jest świadomy swojej winy wie że przekroczył prędkość więc po c🤬j ma iść do radiowozu i oglądać nagranie?
Lektor a nie komentator dzieciaki.
Ten Pan się nazywa Tomasz Knapik i czyta to co mu kazano przeczytać. Za to mu płacą.
A co do cwaniaka z SLS'a. Mogli za nim pojechać i mu jeszcze raz przyj🤬 10 pkt za cwaniarstwo.
On tam z miejsca miał ze 120 na "60".