Cfaniak w sls:D
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:23
Zmartwili mnie panowie policjanci, do zwykłego "panie kierowco" się sadzą a tutaj jacyś tacy nieśmiali.
bartoszbarto napisał/a:
ale mi was szkoda ludzie, zazdrość zżera, co? Zamiast siedziec na zasilku i czas marnowac do pracy byscie sie wzieli tez byscie takimi jezdzili
Jakoś nikt nie wspomniał wyżej o samochodzie
Zgadzam się z risto88 - nawet zaryzykowałbym stwierdzenie że proszenie "do auta" jest niezgodne z regulaminem policji, a to dlatego że taki delikwent siedzący na tylnym siedzeniu może śmiało wyjąć broń lub kosę i w mgnieniu oka załatwić sprawę bez mandatu...
komentator jest najbardziej sfrajerzonym frajerem z całego frajerskiego programu
Kolejny przykład na to, że cwaniaki nie jeżdżą tylko w czarnym BMW... Oni zawsze byli, są i będą niezależnie od marki.
Takie buractwo, co myśli, że jak stać, to może wszystko, to najgorsza gangrena naszego społeczeństwa.
Dajcie spokoj Knapikowi. Niewiem czy jeszcze uczy ale uczyl elektrotechniki na PW. Szklo tam czesto gesto latalo
To nie jego wina ze mu ktos daje kartke do czytania z debilnymi tekstami.
To nie jego wina ze mu ktos daje kartke do czytania z debilnymi tekstami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie